2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازشوهرت پول بگیر باید خرجتوبده ندادبامایتابه بیوفته دنبالش🤣😂😂😂😁😁😁😁😁

نامه ای به همسر آینده ا م : سلام من آشپزی بلد نیستم همیشه گشنه می‌مونی بدبخت😂👋 دوست دارم بهترینم🦋🦋🦋🦋🦋🦋🪴🪴🪴🪴🪴عروس قورباقه ♥️♥️

برو بازار خودش خود به خود خرج میشه .برو ادایشگاه خرج میشه .البته الان که کروناس 🤣🤣🤣

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 

اول از کارهای پزشکی شروع کن مثل رسیدگی به دندان و پوست و مو و لیزر و ...، دکتر برو و محصولات مراقبتی خوب بخر. بعد برو آرایشگاه و به خودت صفای درست و حسابی بده و هرکاری حس میکنه لازمه و حالتو خوب میکنه مثل کاشت ناخن یا مژه یا پدیکور و لایت و کراتین و ... انجام بده. بعد هم برو پاساژ و مانتو و لباس و کیف و کفش رنگهای شاد یا مورد علاقه ات بخر و اینگونه میتونی یه حال اساسی به خودت بدی

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
اول از کارهای پزشکی شروع کن مثل رسیدگی به دندان و پوست و مو و لیزر و ...، دکتر برو و محصولات مراقبتی ...

با این برنامه ای که براش ریختی باید بره وامم بگیره .خخخخ🤣🤣🤣🤣

دقت کردین جایی که میخوان کسی زباله نریزه رو دیوارش نوشتن لعنت بر پدر و مادر کسی که در این مکان زباله بریزد؟حالا خوبه  بگن که لعنت بر پدر و مادر کسی که ماسک نمیزند؟جان عزیزانمون ماسک بزنیم تا جونشون در خطر نباشه😷😷😷😷😷😷😷 
با این برنامه ای که براش ریختی باید بره وامم بگیره .خخخخ🤣🤣🤣🤣

نه عزیزم اولویت بندی کردم نه که یه جا بره همه رو باهم انجام بده. یعنی ماه اول از کارهای سلامت و زیبایی شروع کنه بعد هر ماه با یه بخش حقوقش بره دنبال ادامه کارها. قطعا همه اینا رو نمیشه یه جا انجام داد اونم تو این گرونی ها 😅😅😅

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
نه عزیزم اولویت بندی کردم نه که یه جا بره همه رو باهم انجام بده. یعنی ماه اول از کارهای سلامت و زیبا ...

اره شوخی کردم‌گلم 🤣🤣🤣🤣