javanfard مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 306 عنوان سقط جنین 100 بازدید | 5 پست خانم هاجنین من توشش هفته مونده رشدنکرده حالادکترگفته بروخونه طناب بزن وازپله هابالاپایین کن خودش میفته ولی اینکاراروهم کردم حتی لک هم نمیبینم به نظرتون قرص چی بخورم؟؟دکترگفت میتونی ازناصرخسروقرص بگیری ولی اسمشونگفت گفت بروتوخونه میفته خودش ولی اصلادردهم ندارم کشی باقرص یاشیاف سقط کرده؟؟ 1399/04/29 | 12:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازمهرم عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 1888 اصلا هیچ دارویی نخور بعد یه مدت مثل درد پریودی دفع میشه من دوبار سابقه دارم اولین بار باشیاف سقط کردم مردم وایییی یادم میاد داشتم میمردم واقعا..دومی بااینکه دوقلو بود بعد یه مدت افتادم رو لکه خودش مثل پریودی شدید دفع شد
javanfard مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 306 اصلا هیچ دارویی نخور بعد یه مدت مثل درد پریودی دفع میشه من دوبار سابقه دارم اولین بار باشیاف سقط کرد ... واقعا؟؟یعنی قرص واینانگیرم؟؟
نازمهرم عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 1888 واقعا؟؟یعنی قرص واینانگیرم؟؟ اره نگیر.بارداری پوچ اینجوریه که بتا میاد پایین و رحم مثل پریودی دفعش میکنه..حالا میل خودته ولی من تجربیاتم رو بهت گفتم
javanfard مدیر استارتر عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 306 اره نگیر.بارداری پوچ اینجوریه که بتا میاد پایین و رحم مثل پریودی دفعش میکنه..حالا میل خودته ولی من ت ... باشه حالاکع توصف دکترم ببینم این یکی چی میگه