2777
2789
عنوان

امپول hcg و بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 35 پست
ان شالله ک بارداری گلم چندمین باره امپول میزنی؟ چنتازدی؟ فولیکولت چن بود،؟ چ قرصی خوردی

دومین بارم بود هر بار یدونه زدم نمیدونم دکترم تو مطب خودش سونو میکنه نگفت اندازشو ولی گفت چندتا فولی داری ولی فقط یدونش خیلی عالیه اندازش بقیش کوچیکه متفورمین و لتروزول میخوردم تا موقع امپول بعدش مدروکسی پروژسترون داده هر شب دوتا میخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تست با ادرار اول صبح زدید؟ من امروز روز دهم بعد از امپول بود همینجوری بعد از ظهر یه بی بی چک زدم ولی کلا منفی بود. انتظار نتیجه درست نداشت فکر میکردم مثبت کاذب بده گفتم ببینم اصلا بی بی چک مثبت چه جوریه ولی منفی شد خورد تو ذوقم. از بعد از تزریق هم روزی یدونه قرص دوفاستون میخورم فقط. حالا دکترم گفته روز چهاردهم تست بزنم و اگه منفی بود دیگه قرص نخورم. 

کاری ندارم کجایی چه میکنی.... بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود.
تست با ادرار اول صبح زدید؟ من امروز روز دهم بعد از امپول بود همینجوری بعد از ظهر یه بی بی چک زدم ولی ...

اره گلم با ادرار اول صبح بود منم ماه پیش از روز دهم به امید اینکه بفهمم کی اثر امپول میره همش بی بی زدم منفی شد اینبار دیگه نمیدونم چجوریه اگه کاذبه چطور شده ماه پیش اونهمه زود از بدنم خارج شده این ماه نه

اره گلم با ادرار اول صبح بود منم ماه پیش از روز دهم به امید اینکه بفهمم کی اثر امپول میره همش بی بی ...

من اخه به امپولی که زدم اعتماد ندارم دیگه. تو نت سرچ کردم گفته بودن نهایتا یه ربع نیم ساعت میتونه بیرون یخچال باشه. ولی برای من فکر کنم بیشتر از یک ساعت‌تو کیفم بود تا موقع استفاده🤷🏻‍♀️

کاری ندارم کجایی چه میکنی.... بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود.
علائم بارداری تون از کی شروع شد؟ من پنح روزه hcg زدم وقبلس هیچ علائم ندارم نه دردی نه ترشحی برام د ...

والا من مطمئن نیستم امپولم اثر کرده باشه یا نه چون به من نه داروخونه نه دکتر نگفتن که امپولمو باید تو یخچال نگه دارم من تو کیفم تو کمد نگه داشته بودمش یه شبانه روز بخاطر همین میگم به احتمال زیاد فاسد شده بوده پس زیاد علائممو به امپول ربطش نده من تقریبا از همون روز پنجم ششم بعد امپول به بوها حساس شده بودم یشتر میفهمیدم بوها رو ترشحات سفید خیلی زیاد داشتم تقریبا روز هشتم نهم بود که یهویی چندجای بدنم جوش خیلی گنده زد قبلشم برای اولین بار دهنم افت زده بود من به همینا شک کردم که بی بی چک زدم چون جاریم موقع بارداریش حسابی جوش زده بوده بدنش سینم حساس شده بود ولی فک میکردم اثر امپوله فقط به همین جوش زدن و حساس شدن به بو شک کردم پلکام هم همش رو هم میفتادو خوابالو بودم روز یازدهم بی بی زدم هاله تقریبا پر رنگ داشت تا چهار روز بعدش هی بی بی زدم بعد طاقت نیاوردم رفتم ازمایش دادم مثبت بود ولی به علائم بود و نبودش زیاد دل نبند و حساس نباش چون اولا بدن با بدن فرق داره و همچنین واکنش بدن به امپول با فرد دیگه ای فرق داره دوما اینکه روز پنجم چندان علائم خاصی ممکن نیست بروز بده زیاد درگیرش نباش نگران نباش اگه خدا بخواد و اقداماتو درست انجام داده باشی حتما گرفته و این ماه ان شا الله مامانی تا روزی که بی بی بزنی شروع کن چله زیارت عاشورای ایت الله حق شناس رو بخون به نیت باب الحوائج علی اصغر حتما حاجت روا میشی عزیزم نتیجه رو به منم بگو ان شا الله با خوش خبری بیای

والا من مطمئن نیستم امپولم اثر کرده باشه یا نه چون به من نه داروخونه نه دکتر نگفتن که امپولمو باید ت ...

قربونت برم ممنون از توضیح کامل ات

حتما بهت خبر میدم ده روز دیگ میشه دو هفته ک امپول زدم

فعلا امشب یکم سینهام تیر میکشه و ترشح سفید دارم . ابکی نیست ولی

نذر خیلی کردم از امروز چله زیارت عاشورا هم شروع کردم 

🌷
والا من مطمئن نیستم امپولم اثر کرده باشه یا نه چون به من نه داروخونه نه دکتر نگفتن که امپولمو باید ت ...

چ روزایی اقدام داشتی؟

من مثلا امشب ک ساعت نه شب امپول زدم فردا شب ساعت چهارصبح باز روز بعد عصرو روز سوم هم عصر

بنظرت خوبه؟

🌷
چ روزایی اقدام داشتی؟ من مثلا امشب ک ساعت نه شب امپول زدم فردا شب ساعت چهارصبح باز روز بعد عصرو روز ...

والا دکترم ماه قبلش گفته بود سی و شش ساعت بعد تزریق امپول یه روز در میان بریم اقدام ولی ما نتونستیم خودمونو نگه داریم و هر روز اقدام داشتیم حتی از یکی دو روز قبل تزریق امپول و اینکه ما شبا اقدام میکردیم که من تا صبح بخوابم و تکون نخورم یه تاپیکی هست دوستایی که امپول تزریق میکنن مال اوناس ادرسشو برات میذارم شماره صفحشو هم میگم اونجا پیامای منو بخون کامل همه چی رو توضیح دادم