2777
2789

من لیسانسمو تازه گرفتم میخوام بدونم کجاها میتونم مشغول شم حقوقش هم خوب باشه

روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام

موسسه حقوقی دکتر دانشخواه می تونید برید رزومه بدید و فرم پر کنید. دختر خاله من ماه 6 سال 98 استخدام شد ماهی 6 تومن. تخصصش هم زمین و .... هست. اونم تازه فارغ التحصیل بود.

برای آزمون کانون وکلااقدام نمی کنی؟

دوس دارم ولی فکر نمیکنم قبول بشم دلم میخواد کار کنم

روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!

کارمند دادگستری ازمون بده

وکالت

سردفتری

دفتر یاری

مشاورحقوقی بانک  شرکت موسسه ها

خیلی کارها

منم ترم ۵ حقوقم

در این درگه که گه گه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه🌱 مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه○•°
سلام موسسه حقوقی دکتر دانشخواه می تونید برید رزومه بدید و فرم پر کنید. دختر خاله من ماه 6 سال 98 ...

واقعا؟کارشون چیه؟درحد مشاوره حقوقی و اینا؟تاکی استخدام دارن

کارمند دادگستری ازمون بده وکالت سردفتری دفتر یاری مشاورحقوقی بانک  شرکت موسسه ها خیلی کاره ...

اینقدر دوس دارم کارمند بانک شم.

نمیدونم حقوق قبول میکنن یا نه

من لیسانس حقوقم با معدل ۱۹ بیکار

معدلت که عالیه

چرا بیکار 

واقعا؟کارشون چیه؟درحد مشاوره حقوقی و اینا؟تاکی استخدام دارن

بله - کارشون مشاوره حقوقی هست دیگه. مثلا زمین ها یا خانه هایی که تصرف شده رو آزاد می کنن. نمی دونم تا کی استخدام دارن یه سرچ گوگل بزن نام شون رو برات میاره. هم سایت دارن هم شماره دفتر هست.

کار کجا هست وکالت دوست ندارم همسرم وکیله خوشم نمیاد  

حداقل ارشد بخون استاد بشی

اینقدر دوس دارم کارمند بانک شم. نمیدونم حقوق قبول میکنن یا نه

اره قبول میکنن

فقط باید از زمان استخدام کردنشون مطلع شد و اقدام کرد

پیگیری کن

در این درگه که گه گه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه🌱 مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه○•°