2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد😊

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 24 پست

اگ پسر میخواهی 

۴۱بار سوره ماعون رو هرروز باوضو بخون ۱۰۰درصد پسر میشه باچشم دیدم ک جواب داده واسه چند نفر که امتحان کردن 

ومتاسفانه دختر رو نمیدونم اگ راهی بلدی ب منم بگید 

اگه میخواهی بچت اروم ومودب باشه هرروز باوضو ۲۱بار سوره والعصر رو بخون خیلی اروم میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مبارکه چند ماه اقدام بودی?

مرسی گلم.سه ماه

ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂
خوشگلم مبارکه... من امروز سه روز از موعدم رد شد... هاله انداخته... مال شما بیبی چکت پررنگ بود؟ 

مرسی گلم.نه هاله انداخت

ته دیگ ماکارونی سابقم😊 ۵ سال واژینیسموس بودم😐 و بالاخره درمان شدم. خوشحال میشم به کسایی ک مشکل منو دارن کمک کنم🙂
واااای مبااارکت باشه عزیزم همیشه همینجوری شاد و خندون باشی نی نی ماهتم صحیح و سالم پا بذاره تو زندگی ...

مرسی مهربون

چندماه اقدام داشتی؟؟ واسه منم دعا کن کاشکی منم باردار بشم

سه ماه.چشم عزیز دلم

اگ پسر میخواهی  ۴۱بار سوره ماعون رو هرروز باوضو بخون ۱۰۰درصد پسر میشه باچشم دیدم ک جواب داده و ...

مرسی مهربون ولی دختر میخوام🙂