2777
2789
عنوان

«شعر ٣»

| مشاهده متن کامل بحث + 20223 بازدید | 3056 پست
پسر عموی آقا الیاس فوت کرد  چ خوب دعا ها جواب داد 😏

آبجی😔😔

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر عموی آقا الیاس فوت کرد  چ خوب دعا ها جواب داد 😏

مرضی لطفا پاک کن 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
ممنونم💐🙏 الان فقط دلم یه اکانت خانوم میخواد بیام دو صفحه استیکر اشک بزارم بلکه اروم شم😥😥😥😥

وای چه قد بد 

خدا بهتون صبر بده

خیلی ناراحت شدم😔

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
اره ندیدی  برای همین راحت میگی  سخته  وقتی اینهمه التماس کنی و بعد عزیزت رو خاک کن ...

من دیدم

داغ جوون دیدم

تو یه سال

دختر خاله 25سالم خودکشی کرد

دایی 35سالم با 4 تا بچه قد و نیم قد رف ته دره

مامان بزرگ و بابابزرگ هم همون سال دق کردن و مردن

سه سال بعد

پسر دایمم ک 30سالش بود و فقط تا 30سالگی درس خونده بود و هنو زنگی نکرده بود

با دختر 1 سالش رف زیر تریلی

یه شهر عزا دار شد

بازم بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برا هرکدومشون ضجه زدیم

ولی زنده نموندن 

ولی....

بجاش خودمم زندگیمو از همون خدا دارم

مامان و بابامو دوباره خدا بهم برگردوند

جفتشون با دو سال فاصله 

وقتی 8سالم بود

همه با ترحم بهم نگا میکردن چون دکترا ناامید بودن 

چون تو هر هزار نفر شاید فقط یه نفر باشه ک تو قبلش توده باشه

اون یه نفرمامان من بود

بابامم ک تازه شیمی درمانیش تموم شده

بازم بگم؟

زوری نیس

خدا ب هیچ کس زوری چیزی رو نمیده

هرکسی سرنوشتی داره

ولی هنوزم تنها امیدم خداس

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
عزیز دلم می دونم سخته اما ما از لایه های درونی اتفاقات خبر نداریم ما خیلی ضعیف تر و محدود تر از اونی ...

میدونم اما خدا باید به ظرفیت بنده ش نگاه کنه 

گاهی تبصره داشته باشه وگرنه همه میمیرن از مرگ 

راه فراری نداریم ... 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
گاهی فقط نوع دردها متفاوته...

ولی ناامیدی بدتره 

از دست دادن بدتره 

بشینی الماس کنی و جواب نگیری بدتره 

نماز بخونی و نشنوه بدتره 

خودت رو به خاک و خون بکشی و نبینه بدتره 

بدتره 

بدتره 

درد داره 

نفس کم میاری 

دیگه حتی گریه هم نمی تونی بکنی 

میدونی فقط یه چیزی میگی خدایا چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

بیداری ام چه دانی؟ ای خُفته ای که شب ها

ننشسته ای به حَسرت، نشمُرده ای سِتاره...

🖤🖤🖤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
نسئلک یا من هو الله الذی لا إله إلا هو الرحمن الرحیم الملک القدوس السلام المؤمن المهیمن العزیز الجبا ...

سلام 

عالیم بهتر از این نمیشم

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
من دیدم داغ جوون دیدم تو یه سال دختر خاله 25سالم خودکشی کرد دایی 35سالم با 4 تا بچه قد و نیم قد ...

الهی آبجی 

خیلی سخته از دست دادن عزیز خیلی😔

@nafiseh133