2777
2789
عنوان

«شعر ٣»

| مشاهده متن کامل بحث + 20223 بازدید | 3056 پست
اینهمه آدم نااهل پس چرا اونا زنده ان؟  اونکه طفلی هنوز کاری نکرده بود...

عزیزم این داستان حضرت موسی و حضرت خضر هست که در قرآن اومده. من از خودم و چیزی که باور نداشته باشم حرف نمیزنم. به مهربانی خدا ایمان دارم

http://fa.wikishia.net/view/داستان_خضر_و_موسی

Feeling Blue
سپاس دوست عزیزم

خواهش میکنم 💐💐💐🙏😥😥😥

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس دیگه چرا دعا کنیم وقتی اثر نداره ؟؟ پس چرا دیگه صداش بزنیم وقتی حتی گوش نمیده ؟؟

من خودم معجزه رو  دیدم خودم چیزای عجیب غریب دیدم به دعا کردن هم اعتقاد دارم ولی اگه یه روزی دعا کنم ولی به چیزی که می خوام نرسم اون موقع دیگه کار سرنوشتم بوده من خودم این و به مامانم گفتم اگه یه روزی من مجبور به برگشتن به صاحب اصلیم شدم اصلا ناراحت نباش چون من فقط یه امانت دستتون بودم حالا ام صاحبم می خواد من رو پس بگیره. 

این منطق منه

کاملا موافقم  ولی شک نکنید که به تعویق نیفتادنش هم گاها به صلاحه و بسیار بهتر از به تعویق افتا ...

وقتی قراره اون اتفاق بد بیفته دیگه دیر یا زود 

چه فرقی میکنه درسته زودتر بهتره چون حداقل کمتر 

منتظر میمونی کمتر عذاب میکشی رنج انتظار خیلی 

بدتر از رنج از دست دادنه... 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

Don't wait

Give life meaning to you...

stand up

And give meaning to life...

منتظـر نبآشـ

زندگـی بھ طُ معـنآ بدھ...

بلنـد شـو

و زنـدگی رو مـعنـی بدھ....

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
سلام خوبین؟ چی شده؟؟؟

سلام 😥😥😥

عزیزم رفت

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
اره ندیدی  برای همین راحت میگی  سخته  وقتی اینهمه التماس کنی و بعد عزیزت رو خاک کن ...

نسئلک یا من هو الله الذی لا إله إلا هو الرحمن الرحیم الملک القدوس السلام المؤمن المهیمن العزیز الجبار 

المتکبر الخالق البارئ المصور الغفار القهار الوهاب الرزاق الفتاح العلیم 

القابض الباسط الخافض الرافع المعز المذل السمیع البصیر الحکم العدل 

اللطیف الخبیر 

الحلیم العظیم 

الغفور الشکور 

العلی الکبیر الحفیظ المقیت 

الحسیب الجلیل 

الکریم الرقیب 

المجیب الواسع 

الحکیم الودود المجید الباعث الشهید 

الحق الوکیل 

القوی المتین 

الولی الحمید 

المحصی المبدئ المعید 

المحیی الممیت 

الحی القیوم 

الواجد الماجد الواحد الصمد القادر المقتدر المقدم المؤخر الأول الآخر 

الظاهر الباطن الوالی المتعالی البر التواب المنتقم العفو الرءوف مالک الملک ذو الجلال والإکرام 

المقسط الجامع الغنی المغنی المعطی المانع الضار 

النافع النور الهادی البدیع الباقی 

الوارث الرشید 

الصبور الذی لیس کمثله شی ء و هو السمیع البصیر 

اللهم صلّ افضل صلاة على اسعد مخلوقاتک سیدّنا محمد و على آله وصحبه و سلّم عدد معلوماتک و مداد کلماتک کلّما ذکرک الذاکرون و غفل عن ذکره الغافلون

سلام ماه جان خوبی عزیزم،لطفا این حرف هارو نزن

از حکمت خدا

هیچی هیچی هیچی......................نمی دونیم

خداوندبرای صلوات هایی که دوستان فرستادن  پاداش می ده وآثاروبرکتش  رو در هم این دنیا و انشالله سرای آخرت می بینن

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

خبر از من داری؟…

خبر از دلتنگی های من چطور؟

و آن پروانه های شادی که در نگاهم بودند…

خبرش رسیده که مرده اند؟

هیچ سراغ دلم را میگیری؟

کسی خبر داده که آب رفته ام از خستگی؟

مچاله ام از دلتنگی؟

آه… که هیچ کلاغی نساختیم میان هم

وجدانت راحت…

خبرهای من به تو نمی رسد…🖤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
خیلی متاسفم و تسلیت میگم غم اخرتون باشه  خیلی درد بدیه😥😥

ممنون برای آرامش شما صلوات میفرستم همین ی کار 

از دستم بر میاد خودمم اینطوری آروم میشم ... 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 
من خودم معجزه رو  دیدم خودم چیزای عجیب غریب دیدم به دعا کردن هم اعتقاد دارم ولی اگه یه روزی دعا ...

سلام خواهر جان، آفرین 🌹🌹🌹🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

::

گاهی باید بغضت را بخوری و اشکت را تف کنی

که مبادا دل کسی بلرزد …!

حتی در تنهایی خودت ،حق اشک ریختن نداری

چرا که قرمزی چشمهایت دل میشکند …♠️

آبجی ببخشید تاپیک همش شد چت ولی لازم بود آخرش ببند بریم تاپیک جدید🥀🥀🥀

خواهش میکنم، چشم🌹🙏❤️

پاییز که شد به جرم کمکاری اخراجش کردند

رفتگری که عاشق شده بود و برگ ها را قدم میزد و جارو نمیکرد …♠️