2777
2789
عنوان

«شعر ٣»

| مشاهده متن کامل بحث + 20223 بازدید | 3056 پست
چ فایده وقتی با امید بری سراغش نا امید برت میگردونه

گاهی وقتا یه اتفاقاتی میفته که ما می فهمیم یک عمر اشتباه می کردیم  الان یه بچه فوت شده و ما هممون خیلی ناراحتیم ولی ما هممون متعلق به پروردگاریم و روزی باید به صاحب اصلیمون بر گردیم ما فقط امانت هایی هستیم که به زمین سپرده شدیم هروقت هم موقعش بشه پروردگار امانتی هاش رو از زمین پس می گیره حالا ما چه دعا کنیم چه نکنیم اتفاقی که باید بیفته میفته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جناب الیاس عزیز

در جریان موضوع پسر عموی شما نبودم و امروز مطلع شدم و بسیار متاثر 

عرض تسلیت دارم و تمنای صبر از خدا برای پدر ومادرشون

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
تا عمر دارم اون روز نحس فراموشم نمیشه نیمه ی شعبان  بود چقد امام زمان و صدا کردم و هیچی...😥

اره هیچی 

حتی معامله هم نمی کنن

چ اشکالی داشت اگه به جای اون من میرفتم 

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
مولانا هم دلش خوش بوده... 

عزیز دلم می دونم سخته اما ما از لایه های درونی اتفاقات خبر نداریم ما خیلی ضعیف تر و محدود تر از اونی هستیم که بخوایم پشت پرده هر واقعه رو بدونیم 

درد مولانا هم که از شعر هاش کاملا مشخص هست فقط فرق مولانا با ما این هست که اون اعتقاد داشت که هرچه از دوست رسد نیکوست یعنی کاملا رسم بندگی رو رعایت میکرد  این دنیا خیلی فانی عزیزم خیلی

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
گاهی به تعویق نمیفته... 

کاملا موافقم 

ولی شک نکنید که به تعویق نیفتادنش هم گاها به صلاحه و بسیار بهتر از به تعویق افتادنش

مشکلی که خودم سالها دارم باهاش دست و پنجه نرم میکنم

ای کاش برای من به تعویق نمی افتاد و خیلی زودتر از اینها به اتمام می رسید 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
گاهی وقتا یه اتفاقاتی میفته که ما می فهمیم یک عمر اشتباه می کردیم  الان یه بچه فوت شده و ما همم ...

پس دیگه چرا دعا کنیم وقتی اثر نداره ؟؟

پس چرا دیگه صداش بزنیم وقتی حتی گوش نمیده ؟؟

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
بله یه درصد فکر کن بچه ی نااهلی میشد.کاری میکرد که زندگیش تباه میشد. این یه احتماله فقط. کلی احتمال ...

اینهمه آدم نااهل پس چرا اونا زنده ان؟ 

اونکه طفلی هنوز کاری نکرده بود... 

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

اگه دوست داشتید صفحمو تو اینستا فالو کنید

فهمیدم که بلندای روزهای خداوند ،هزار برابر روزهای ماست . آهای!!!!!!خدای زیادی صبور!!!! یعنی آن همه سال که ما گریه می کردیم، تو فقط آه کوتاهی کشیدی؟!
عزیز دلم    

حالا هی بگو صلاحه 

نشستی مهری 

پشت در بیمارستان خیلی درد داره 

با هر نفست زجر می کشی