2777
2789
عنوان

«شعر ٣»

| مشاهده متن کامل بحث + 20224 بازدید | 3056 پست

دلــــــم ســــــاز تو را می خواهـد امشب

فــــلــک جامی بده، دلـــم غم دارد امشب

زمین عریان شو از تن پوش و بازایست

که باران غم از چشم خدا می بارد امشب

بـــه دســــــت بغــــض آدم دانـــه ای را

بــرای نـســل های دگر، می کارد امشب

قــــنـــاری هـــم در ایـــن ویـرانه ی غم

ز آهـنگ فـــلـــک می نـــالـــد امــشــب

ز ایــن جــــور رو جــــفــا گویا خدا هم

برای لــحظه ای مـــی نــالــــد امــــشب

تــــــو بشــــنو نـــالــه ی افـلــاک امشب

چـــنان گــویی فـــلک می زاید امـــشـب

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خواهر جان،باشوودولانیم من، شرمندم اول صبح باعث ناراحتی شما شدم 😥

سلام عزیزدلم خدا نکنه قربونت برم دشمنت شرمنده 

دنیاست دیگه 😥 

خدا بهشون صبر بده فقط همینو میتونم بگم.😔

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟 

در دهانت دوستت دارم هاے زیادے پنهان ڪرده اے

ڪہ جز بہ بوسہ ڪشف نخواهند شــد

میبوسمت تــا هــــردو عـــاشـــق شــویــم

تــــو ازبــوســـہ هاے مــــن

مـــن از شنیدن عاشقانہ هاے تــو 

شاملو نیستم

تا آن چنان ڪه او مے توانست

دوست داشتنم را ڪه در فراسوے مرزهاے تنت

از تو وعده ے دیدارے مے خواست

به بند شعر بڪشم

قبانے نیستم

تا با شعرهایم معناے دوست داشتن را تغییر دهم

و پوزش تمامے عاشقانه هایے ڪه در انتظارم هستند را بخواهم

تا به دنبال شعرِ تو بگردم

من فقط شاعرڪے هستم

ڪه اگر غربالے در دست بگیرے از تمامے پرت و پلاهایم

جز یڪ جمله به چیزے نمے رسے

تا با آن چشم در شعر چشمهایت بدوزم و بگویم

دوستت دارم 

سلام عزیزدلم خدا نکنه قربونت برم دشمنت شرمنده  دنیاست دیگه 😥  خدا بهشون صبر بده فقط همی ...

ممنون گلم،  فدو اعیونچ آرزو میکنم که وسعت صبر خانواده علی محمد به اندازه دریای غمشون باشه 🙏❤️❤️

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
دلــــــم ســــــاز تو را می خواهـد امشب فــــلــک جامی بده، دلـــم غم دارد امشب زمین عریان شو ...

سلام صبحتون بخیر خیلی ناراحت شدم خبر و شنیدم 

خدا به خانواده ش مخصوصا مادرش صبر و آرامش 

بده مصیبت و داده صبرم خودش به قلباشون عطا کنه  یاسین میخونم تو آرامش بخوابه🍀

تبسمی از تو مرا کافیست تا از هیچ به همه چیز برسم🌟