2777
2789
عنوان

«شعر ٣»

| مشاهده متن کامل بحث + 20226 بازدید | 3056 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازتون منم می خوام تو چالش شرکت کنم  کاش میشد شیشه غم را شکست  با تو در امنیت ساحل ن ...

واوووو دوست عزیز نمیدونستم شعر میگین وگرنه شماروهم تک میکردیم  افرین ازوزن و اهنگ شعرتون پیداست یه شاعر به شاعرامون اضافه شده چه خوب سروده تون حس زیبایی داره احسنت 👏👏👏👏🌹🌹🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام جاتان وظیفه بود کاری نکردم ❤❤🌹🌹

اختیار دارید نفرمایید، لطف شماست 🌹🌹❤️😘

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
کاش می شد شیشه ی غم را شکست کاش می شد دست غم از پشت ببست کاش می شدبی هوا رفت و به پهلویش نشست  ...

خوشبختی بزرگیه با کسایی که شعر میگن دوست باشی چون روح لطیفی دارن که تو شعرشما  کاملا پیداست چشمها این حسو تو شعرتون نشون داده چالش کمکتون میکنه تا بیشترو بهتر بنویسین احسنت دوست عزیز 👏👏👏👏🌹🌹🌹🌹

همیشه ای کاش ها قلب ادمو بدرد میارن میدونی چرا دوستی؟چون یادآور خاطرات تلخن وسروده شما کاملا این حسو ...

ارزش یک شعر دربند حس و حال خواننده اون شعر که با چه دید و احساسی میخونه شما سرشار از حس عشقی

و دارای یک قلب مهربونی که دارایی بزرگیه

ممنونم از نگاه زیبات عزیز جان💚💕

دوستت دارم ای خیال لطیف ....دوستت دارم ای امید محال... 🍂🖤
چالش ۲ کاش میشد شیشه ی غم را شکست  آن ستون سخت و محکم را شکست  کاش لیلا دل نمی کردی تو ...

توهم دوست جان که دیگه به تعریف نایی من چی بگم خودت استادی افرین❤❤❤❤👏👏👏👏👏🤩🤩

باغی از صنوبرها

ارغوانی از آتش

رودباری از الماس

از کبوده، جنگل‌ها،

مرگ، در خزان، فریاد!

آن زمان که می‌پوسد

ریشه‌های ابریشم

برگهای نیلوفر

وز کبوده، می ماند

سایه‌های خاکستر: