2777
2789
عنوان

«شعر ٣»

| مشاهده متن کامل بحث + 20220 بازدید | 3056 پست
اگر تو نامم را صدا نزنی صداهایی که می شنوم چه فرقی خواهند داشت با سکوت؟ اگر تو نامم را صدا نزنی ...

مرا آتش صدا کن! تا بسوزانم سر و پایت...

مرا باران صلا ده! تا ببارم بر عطش هایت...

حسین-منزوی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
سلام دوستان  چقدر پست هاتون زیباست  واقعا کیف می کنم از خوندنش  چقدر انتخاب های ظر ...

ماهم تورو خیلیییییی دوست داریم بانوی شعر وشور واحساس  اگه به سرودهاتم مهمونمون کنی که دیگه عاشقتیم عزیزمهربونم😁😊😊❤❤❤❤❤❤❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلااااام . احسنت به شما . چند ساله شعر میگین . 😊

ممنونم مهربونم 

من 38 سالمه و اولین شعرم رو 14 سالگی گفتم 

ولی از سن 17 سالگی دیگه مدام نوشتم و از اون موقع عضو انجمن ادبی شهرستانمون هستم 

شما بسیار بسیار قلم توانمندی دارید ، من خیلی خیلی کار دارم که به شما برسم

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
ممنونم جیران جانم  لطف دارید شما

سلام خواهر جان صبح بخیر، خواهش میکنم عزیزم انشالله روزی پر از شادی و برکت پیش رو داشته باشی 💚

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

تو کجا رفته ای امشب که من از یاد تو مستم!

با نگاه تو غریبم با سکوت تو شکستم

من سفر کردم از این شهر به دیار با تو بودن

با امید چه کسی من کوله بارم را ببستم

در شکوه خنده ی تو فکر تو با من غریبه است

ورنه این فکر من و این من همانی ام که هستم!

در جواب چشم هایت چشم هایم ساکت اند

من برای چشم های تو کنون قلم به دستم

ماهم تورو خیلیییییی دوست داریم بانوی شعر وشور واحساس  اگه به سرودهاتم مهمونمون کنی که دیگه عاشق ...

قربونت برم الهی دل به دل راه داره 

باعث افتخارمه پست کردن شعرام توی این تاپیک و خوانش اونا توسط دوستان ارزشمند و محترمی چون شما

سلام خواهر جان صبح بخیر، خواهش میکنم عزیزم انشالله روزی پر از شادی و برکت پیش رو داشته باشی 💚

سپاس 

متقابلا برای شما

تنهایی یعنی:

یه وقتهایی هست...

میبینی فقط خودتی و خودت!!!

رفیق داری ولی...

همــــــــدرد نداری!!!

خانواده داری...

حمــــــــایت نداری!!!

عشق داری…

تکیـــــــــه گاه نداری!!!

مثل همیــــشه….

همه چــــــی داری…

و هیـــــچی نداری...

مرا آتش صدا کن! تا بسوزانم سر و پایت... مرا باران صلا ده! تا ببارم بر عطش هایت... حسین-منزوی# &n ...

غصه می‌سوزد مرا، باران ببار
کوچه می‌خواند تو را، باران ببار

ابرها را دانه دانه جمع کن
بر زمین دامن گشا، باران ببار

خاک اینجا تشنه دلتنگی است
آسمان را کن رها، باران ببار

باغبان از کوچه باغان رفته است
ابر را جاری نما، باران ببار❤❤

ممنونم مهربونم  من 38 سالمه و اولین شعرم رو 14 سالگی گفتم  ولی از سن 17 سالگی دیگه مدام ...

دارم میخندم به تعریفتون از خودم . شما که خیلی بهتر شعر میگید. به نظرم توی این تاپیک شما مسلط تر شعر میگید .با احترام به بقیه ی دوستان .😊

خداوندا به من بیاموز:

دوست بدارم کسانی را، که دوستم ندارند

عشق بورزم به کسانی، که عاشقم نیستند

محبت کنم به کسانی، که محبتی در حقم نکردند

بگریم با کسانی، که هرگز غمم را نخوردند

و بخندم با کسانی،

که هرگز شادیهایشان را با من قسمت نکردند
دارم میخندم به تعریفتون از خودم . شما که خیلی بهتر شعر میگید. به نظرم توی این تاپیک شما مسلط تر شعر ...

دوست خوبم 

من جدای از توانایی شما در نوشتن سبک های مختلف شعری ، توانایی بالاقوه شما رو توی نوشتن شعر کودک دیدم ، البته اصلا و ابدا قصد جسارت ندارم ولی فقط اگه یه کوچولو ، یه کوچولو روی برخی کلمات پرداخت انجام بدید ، شعر های کودک بی نظیری دارید ، باور بفرمائید من از کلمه بی نظیر بسیار به ندرت استفاده میکنم ولی برای شعر کودک شما این کلمه واقعا مناسبه ، هر کس این توانایی رو نداره ، خودم یه مجموعه شعر کودک چاپ کردم و شاید 2 سال طول کشید تا با حساسیت بسیار بسیار بالا این مجموعه رو چاپ کردم ، چون واقعا کار سختیه 

شما بسیار قوی توی این زمینه فعالیت میکنید 

من واقعا به شما حسودی میکنم و در عوض بسیار مفتخرم که سعادت آشنایی و همکلامی با شما رو دارم 

دوستش می‌ دارم

چرا که می‌ شناسمش

به دوستی‌ و یگانگی‌...

هنگامی‌ که دستان مهربانش را 

به دست می‌ گیرم

تنهایی‌ غم‌ انگیزش را در می‌ یابم...

اندوهش

غروبی‌ دلگیر است، در غُربت و تنهایی‌

همچنان که شادی‌ اش

طلوعِ همه‌ ی آفتاب‌ هاست...🌷🌷