2777
2789
عنوان

«شعر ٣»

| مشاهده متن کامل بحث + 20222 بازدید | 3056 پست
@اعتصامی     تا این ساعت و این موقع ک من بودم ببین تاپیک هست  دیشبم وقتی من رفتم ت ...

ن قربونت حوصله ندارم یکی هی بهم تذکر بده هر ساعت ب وقتِ ایران ک بیای نینی سایت 

من دیگه لال 

ریپم نکنید ک مجبور نشم ج بدم 

شب خوش 

باشه منم میرم     تو برو     ای بابااااااااااا ندزدین این اصطلاحات منو   ...

تازه عکستم دزدیدم هر کار کردم لود نشد 😅😅

برم ؟؟ مطمئنی ؟؟ برم باید برم درس بخونماااا

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه عکستم دزدیدم هر کار کردم لود نشد 😅😅 برم ؟؟ مطمئنی ؟؟ برم باید برم درس بخونماااا

ابرومو بردی با اون عکسم  

خب اینطور ک تو میگی قصد رفتن نداری

بمون ب قول مهری یکم اه و ناله کن بعد باهم بریم

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
یه کم ناله کن بعد برو اینطوری اصلا صفا نداشت جون تو

خب باشه 

الان یه دهن روضه می خونم میرم ....

چراغارو خاموش کن لطفاااا ک دارم شروع می کنم 

@دختربارونی66    کجایی نمیبینمت 

منو بینشون تنها گذاشتی کجا رفتی 

اون میکروفون رو بیار 

زووووود

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲

بگذار هر ثانیه، حالِ تو خوب باشد....

بگذار رفتنی ها بروند و ماندنی ها بمانند....

تو لبخندت را بزن، انگار نه انگار...

حالِ خوبِ خودت را...

به هیچ اتفاق و شرایط و شخصی گره نزن!

بی واسطه خوب باش،...

بی واسطه شادی کن و بی واسطه بخند...

شک نکن؛...

تو که خوب باشی...

همه چیز خوب می شود ... 

I would love to be kind to me, i saw with all kindness
ن قربونت حوصله ندارم یکی هی بهم تذکر بده هر ساعت ب وقتِ ایران ک بیای نینی سایت  من دیگه لال&nb ...

بیخیال مهسا 

از سر شب دارن به من تذکر میدن 

یکی میدونه دوسش داری

یکی نمیدونه دوسش ‌‌داری

بیچاره اونی که فکر میکنه دوسش داری....💥💥⭐

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
ابرومو بردی با اون عکسم     خب اینطور ک تو میگی قصد رفتن نداری بمون ب قول مهری یکم اه و ...

وقتم پره 😝

آوارگی بده مهسا اون سری که آواره شدیم  چند نفر رو از دست دادیم نمیخوام تکرار بشه

اگه آواره کردم و ویرون 

دیشبم ک تو توی خوابِ ناز بودی تاپیک زدم واسه ساختنش 

پس اگه خراب کنم و اگه واقعا من خراب کردم ک نه کارِ من نبود 

ساختمش

گفتم ریپ نکنید  🖐

چه شاعرانه است فریادشان زیر پاهایمان! برگ هایی که روزی برای آرامش به سکوتشان پناه میبریم

اگه آواره کردم و ویرون  دیشبم ک تو توی خوابِ ناز بودی تاپیک زدم واسه ساختنش  پس اگه خراب ...

می خوام ریپ کنم