2777
2789
عنوان

«شعر ٣»

| مشاهده متن کامل بحث + 20220 بازدید | 3056 پست

شعر مادرشوهر

مادرشوهر خوبم من و صدا میزنه 

یه جوری که انگاری تشنه ی خون منه

باید برم به پابوس وگرنه زاره کارم

میگه چی شد دوباره چرا شوره ناهارم

آخ که شبیه ماره نیشای تند و تیزش

ماشالله چه زبونی با اون جثه ی ریزش

پس می زنه با پا و پیش میکشه با دستاش

مرددم چه جوری تا بکنم با حرفاش

ادامه ندارد .😑😑

ماه چین . خیلی بداهه

شعر مادرشوهر مادرشوهر خوبم من و صدا میزنه  یه جوری که انگاری تشنه ی خون منه باید برم به پابو ...

مادرشوهرتو نو بدید دست خانمای نینی سایتی😆😆

I would love to be kind to me, i saw with all kindness

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می بینی چه شَبِ ساکتی است؟

انگارهیچکسی دردنیانیست!

یاشاید،من دردنیای هیچکسی نیستم...

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

نام توچون قصه هرشب

می نشیندبرلب من...

غصه ات پایان ندارد،،،

درهزارویک شب من!.!.!

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

مغرور بودن با عقده ایی بودن خیلی فرقشه......!⭐💎

سنتور ساز من

امشب به عشق روی تو پیمانه می زنم

واندرخیال موی تورا شانه می زنم

مضراب من به ساز فراق تو آشناست

سنتور را اگر چه غریبانه می زنم

چون شمع برفروزم و آتش به جان كشم 

داغ تو را چو بر دل دیوانه می زنم

در كوچه های شهر خروشی به پا كنم

زین بانگ الامان كه در این خانه می زنم

جانم به لب رسید ز بس كه به یاد تو 

با خاطرات خویش چك و چانه می زنم

باید رها كنم غزل و كنج خانه را 

آری سری به گوشه میخانه می زنم

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

دستهایت 

میهمان کدام گندمزارند؟!

نانِ تمام نانوایی‌های شهر

عطر تو را می‌دهند 

انتظار بس است

باید بروم

بایدچمدانم را بردارم

زنگ ساعتم را 

به عادتِ دیرینه

به وقتِ چشمهایِ تو کوک کنم

و صبح زود راهی شوم

بسان کولی‌های عاشق

خانه به خانه

کوچه به کوچه

دشت به دشت

و مزرعه به مزرعه

رد پای دستهایت را 

از سبزه ها و پرچین‌ها بگیرم

تا برسم به نشانی آن گندمزارِ خوشبخت

و جانِ بی قرار و خسته‌ام را 

بسپارم به دست های مهربان تو

راستی 

هیچ می‌دانی

دستهایت قبله گاه من است

به دستهایت که می رسم

تمام می‌شوم ...

کاش نائل میشدیم هر روز به دیدار مدیر

تا ببینم شادی از لبخند سرشار مدیر

من بعنوان یکی از عضوهای این گروه

قدردانی میکنم از نحوه کار مدیر

هیچکس از چشمهای تیزبین  اعتصامی دور نیست

واقعا احسنت دارد علم آمار مدیر

در مدیریت عملکردش چنان خوب است،  او

سایرین در حیرتند از کار و کردار مدیر

این دعا بعد از سلام هر نمازی واجب است

بشکند دستی که دارد قصد آزار مدیر

چهره اش مانند لامپ یکهزار و سیصد است

چشم را باید ببندی وقت دیدار مدیر 

شعر مادرشوهر مادرشوهر خوبم من و صدا میزنه  یه جوری که انگاری تشنه ی خون منه باید برم به پابو ...

میگم‌ دوست جان خدایی یکی ازاین شعراتو برای مادرشوهرت بخون باور کن‌عاشقت میشه ازما گفتن بود👏👏🤩🤩🤩🤩❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
تو آن آغاز زیبایی ، منم این عشق بی پایان گرفتار اولموشام درده ، سن ایله مرهم ای جانان تو یک تص ...

داداش تاپیک قبلیمونو هم به خاطر ریپ کردن و شوخی های بی جای جنابعالی ترکوندن حواستو جمع کن 

❤️