2777
2789
عنوان

«شعر ٣»

| مشاهده متن کامل بحث + 20220 بازدید | 3056 پست

✦قلبی خاکی داشتم ، آدما خیسش کردند✦

✦گِل شد ، بازی کردند ، خشک شد ، خسته شدند✦

✦زدند شکستند ، خاک شد ، پا رویش گذاشتند ، رد شدند✦

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کی رفت بیشووووره فتوای جدید    

هرکی ماند گابه 😂😂😂😂😂 شوخی ❤😱

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝
خو ببین مرض داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کاربری جاتو تنگ کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اف شو اصلا نیا سایت مگه ب زور اوردنت&nbs ...

ای ننهههههه تو فقط حرف بزن😄😄😄

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝
هرکی ماند گابه 😂😂😂😂😂 شوخی ❤😱

منم چنبار رفتم و اومدم

دردت چیه خووووو

نیا ولی کاربری رو بذار

ﭘﻴﺸﺎﻧﻰ ﺍﻡ ، ﭼﺴﺒﻴﺪﻥ به ﺳﻴﻨﻪ ﺍﻯ ﺭﺍ ﻣﻴﺨﻮﺍﻫﺪ

ﻭ ﭼﺸﻤﺎﻧﻢ ، ﺧﻴﺲ ﮐﺮﺩﻥ ﭘﻴﺮﺍﻫﻨﻰ ﺭﺍ …

ﻋﺠﺐ ﺩﻝ ﭘﺮ ﺗﻮﻗﻌﻰ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﻦ !

هیچی یه لنگه از خودته

قانع کننده بود 

باید کمتر گل کاریام رو بهت بگم زیاد از کارام خبر داری 😁

خودت هیچی اون عزیزانی ک لایکت کردن فقط 😅

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
ای ننهههههه تو فقط حرف بزن😄😄😄

تو ک تعلیق میکنی بری مث اعتصامی برا اسکیرین تعلیق شدنت شعر بگم و حرف بزنم  

با کی حرف بزنم میمون  

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
قانع کننده بود  باید کمتر گل کاریام رو بهت بگم زیاد از کارام خبر داری 😁 خودت هیچی اون عزیزان ...

الان جیران ما رو میکشهههههه

شعر بذار یکم

وقتی کسی در کنارت هست ، خوب نگاهش کن :

به تمام جزئیاتش

به لبخند بین حرف هایش

به سبک ادای کلماتش

به شیوه ی راه رفتنش ، نشستنش

به چشم هاش خیره شو

دستهایش را به حافظه ات بسپار

گاهی آدم ها آنقدر سریع میروند که حسرت یک نگاه سرسری را هم به دلت میگذارند …

یکی بود ، یکی نبود

من موندم و اون نموند

من دیدم و اون ندید

من خواستم و اون نخواست

من التماس کردم و اون نشنید

من هستم و اون رفته !

من خستم و اون …