2777
2789
عنوان

«شعر ٣»

| مشاهده متن کامل بحث + 20220 بازدید | 3056 پست
واسه چیت؟؟؟

برای کاربریم عنوان گزارش بزنید قتل😂😂😂😂😂😂😂تعلیق نمیکنن😕

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

💛💙💛💙

اگر چیزی را

با گوش هایت نشنیدی

و با چشم هایت ندیدی

آن را با ذهنی کوچک ابداع نکن

و با دهانی بزرگ

به اشتراک نگذار

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

نه بابا من شریک جرم نمیشم😢😢😢

میترسم

تعطیل🚫                                                                                 
میشه برام گزارش بزنید😕

بابا نی نی یار در بدر دنبالت میگشت ک بترکوندت 

چرا تاپیک هات رو پاک کردی 

بشین سر جات دیگه 

هی برم برم راه انداختین

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
نه بابا من شریک جرم نمیشم😢😢😢 میترسم

منم میتلسم 😨👋

عنوان بزن دختر بدی بود😢💔

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝

خو ببین مرض داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربری جاتو تنگ کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اف شو اصلا

نیا سایت مگه ب زور اوردنت 

از دیشب هلاکی  

باهات قهرمااااااااا فقط گفتم تو دلم نمونه  

در پی یافتن مرهم عشقم...ورنه منه دیوانه عاشق چه به داروسازی ♥️M♥️
بابا نی نی یار در بدر دنبالت میگشت ک بترکوندت  چرا تاپیک هات رو پاک کردی  بشین سر جات دی ...

یا خدا 🏃🏃🏃🏃🏃🏃👅👅👅

بابا نی نی یار در بدر دنبالت میگشت ک بترکوندت  چرا تاپیک هات رو پاک کردی  بشین سر جات دی ...

هر کی رفت بیشووووره

فتوای جدید  

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///