2777
2789
عنوان

«شعر ٣»

| مشاهده متن کامل بحث + 20220 بازدید | 3056 پست

گاهی مسیر جاده به بن بست می رود

گاهی تمام حادثه از دست می رود

گاهی همان کسی که دم از عقل میزند

در راه هوشیاری خود مست می رود

گاهی غریبه ای که به سختی به دل نشست

وقتی که قلب خون شده بشکست می رود

اول اگرچه با سخن از عشق آمده

آخر خلاف آنچه که گفته است می رود

گاه یکسی نشسته که غوغا به پا کند

وقتی غبار معرکه بنشست می رود

اینجا یکی برای خودش حکم می دهد

آن دیگری همیشه به پیوست می رود

وای از غرور تازه به دوران رسیده ای

وقتی میان طایفه ای پست می رود

هرجند مضحک است و پر از خنده های تلخ

بر ما هرآنچه لایقمان هست می رود

این لحظه ها که قیمت قد کمان ماست

تیریست بی نشانه که از شصت می رود

بیراهه ها به مقصد خود ساده می رسند

اما مسیر جاده به بن بست می رود

تنها راه رسیدن به آزادی، رهایی از وابسته بودن است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دردِ یڪ پنجره را پنجــره ها میفهمند

قصه ے کـور شدݩ را گـره هآ میفهمند

سختِ بالا بروے،ساده بیایی پایین...

قصه ے تلخ مــرا سرسره ها میفهمند

یـــڪ نگاهت بہ من آموخت کــہـ در حرف زدن

چشـــم ها بیشتــر از حنجره ها میفهمند....

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

خسته ام از آرزوها؛ آرزوهای شعاری

شوق پرواز مجازی؛ بالهای استعاری

لحظه های کاغذی را؛ روز وشب تکرارکردن

خاطرات بایگانی ؛ زندگی های اداری

آفتاب زرد و غمگین؛ پله های رو به پایین

سقفهای سرد و سنگین؛ آسمانهای اجاری

با نگاهی سرشکسته؛ چشمهایی پینه بسته

خسته از درهای بسته؛ خسته از چشم انتظاری

صندلی های خمیده؛ میزهای صف کشیده

خنده های لب پریده؛ گریه های اختیاری

عصر جدولهای خالی؛ پارکهای این حوالی

پرسه های بی خیالی؛ نیمکتهای خماری

رونوشت روزها را؛ روی هم سنجاق کردم

شنبه های بی پناهی؛ جمعه های بی قراری

عاقبت پرونده ام را؛ با غبار آرزوها

خاک خواهد بست روزی؛ باد خواهد برد باری

روی میز خالی من؛ صفحه ی باز حوادث

در ستون تسلیتها؛ نامی از ما یادگاری

تنها راه رسیدن به آزادی، رهایی از وابسته بودن است

صداے تو

شعرهاے مرا

پیش از آنکہ گفتہ شوند

مےخوانند:)

صداے تو شعرهاے بی آنکہ بداند

می گوید...

و من شعرِ صداے تو را میخوانم

و تمامِ این ها

بی آنکہ صدایی از تو بشنونم

بی آنکہ خیره بہ چشمانت شوم

اتفاق میافتد...

و شعر هاے من بے آنکہ بدانند

آرام آرام

بہ تو مبتلا مےشوند

و هیچکس نفهمید

من تو را عمرے سرودم

و این شعرها چیزِ

تازه اے نیست...💥💥

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

همـیں خـوبھ کھ بااینڪھ،

سـراغ ازمـن نمیگـیرے

ولے تاحـرف مـن میشھ

یھ لحظھ تـوخودتـ میرے!💎💥

✾بزٰٖٜرگترٖٜینٰ اشٖٜتٰباهٰ زنٖٜدگیموٰٖٜن اینٰهٖٜ ک فٖٜک مٖٜیکنیٖٜمٰ همٖٜهٰ مثٖٜ خودٖٜمٰوننٖٜ|•💥

دوستان پاک کنید چتها رو ممنونم

بازم شروع شد 

اصلا من ک میرسم این جمله ی دل انگیز رو باید بشنوم😁

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
امید گاهی به خانه ی ما می آید، به خنده اش بیدار می شویم دورش می نشینیم و چای سبز می نوشیم امید د ...

عمر دگر بباید؛ بعد از فراق مارا؛

کین عمر صرف کردیم؛ اندر امیدواری...

سعدی#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.