2777
2789
عنوان

پول🤑 پول 🤑پول 🤑

902 بازدید | 29 پست

یکسال میشه نرفتم خونه مادرم😭الان میخوام برم یه شهر دیگه هستن یک ماه بشینم 🤗شوهرم میخواد چهارصد تومن بهم پول بده من میگم چهارصد کمه😞من دوتا بچه دارم چقدر به من پول بده خوبه؟؟؟خودتون چقدر میگرفتید جای من بودید🤔

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با دوتا بچه بسته ب شرايط ماليتون داره

من بودم يه تومنو ميگرفتم

ولي ببين وضعتون چجوريه هرحقد لازم داري بگير

حقوقش ماهي چقده؟؟؟

من همون 🧚🏻‍♀️arstar سابقم🙋🏻‍♀️تركوندنم نامردا☹️تركيدنمم بخاطر زدن حرف دل خودم و شماها بود❤️فداي سرتون👑👑
با دوتا بچه بسته ب شرايط ماليتون داره من بودم يه تومنو ميگرفتم ولي ببين وضعتون چجوريه هرحقد لازم د ...

۳تومن

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘
۳تومن

خب

يه تومن بگير

قطعا لازم داري اين مقدار پولو

من همون 🧚🏻‍♀️arstar سابقم🙋🏻‍♀️تركوندنم نامردا☹️تركيدنمم بخاطر زدن حرف دل خودم و شماها بود❤️فداي سرتون👑👑

عزیزم یک ماه همسرتو بزاری بری خونه مامانت؟اگه میشه با خودش برو،یه ماه خیلی زیاده برا تنهایی اقا

بعدم الان کرونا هست بهتره رفت وامد غیر ضروری نشه،واینکه برا یه ماه با دوتا بچه حداقل ۱-۱/۵باید بده،مگه اینکه ۴۰۰بگیری وچند وقت دیگه حسابتو پر کنه 

عزیزم یک ماه همسرتو بزاری بری خونه مامانت؟اگه میشه با خودش برو،یه ماه خیلی زیاده برا تنهایی اقا بعد ...

میخواد ماشین بخره خساستش گل کرده

میخواد ماشین بخره خساستش گل کرده

خب پس اگه سختشه وواقعا نداره بهش بگو ۴۰۰بده هفته ای ۲۰۰هم بریز برام که سختت نباشه.۴۰۰با دوتا بچه کمه حالا درست تمام خرجتون تو اون مدت با خانوادتون ولی بچست دیگه یه چیزی بخاد باید پول همراه باشه

خب پس اگه سختشه وواقعا نداره بهش بگو ۴۰۰بده هفته ای ۲۰۰هم بریز برام که سختت نباشه.۴۰۰با دوتا بچه کمه ...

هر چی گفتم کمه گوش نداد کاشکی یه پس انداز داشته باشیم خانوما برای خودمون