2777
2789
عنوان

وام

133 بازدید | 13 پست

سلام خانماکسی جریان وام مشارکتی رومیدونه من گیج شدم مثلا ۱۰میلییون سپرده میزارم وامم ۱۰دیگه بهم میده یا۲۰هرکسی میدونه یااین مدل وام گرفته ممنون میشم که راهنمایی کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=146547333]اره مدتشومیدونم .فقط نمیدونم چقدمیدن [/QUفک کنم همونقد که پول گذاشته باشی میدن.چون شوهرخواهر شوهرم بیست تومن گذاشت بعد از شیش ماه بیست تومن وام گرفت باسود دو درصد

زندگی من پسرمه😍هر عمل کَز خیر وشر از آدمی سَر میزند...آن عمل مُزدش به زودی پُشت دَر،دَر میزند👌🤌
[QUOTE=146547333]اره مدتشومیدونم .فقط نمیدونم چقدمیدن [/QUفک کنم همونقد که پول گذاشته باشی میدن.چون ...

عزبزم بعد اون پولی ک سپرده گزاشتیم رو میشه برداریم ؟

ضامن هم میخوان

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
عزبزم بعد اون پولی ک سپرده گزاشتیم رو میشه برداریم ؟ ضامن هم میخوان

اره میشه برداشت ولی میگفت چون بانک انصاره ضامن سپاهی قبول میکنن.حالا بانکای دیگه رو نمیدونم

زندگی من پسرمه😍هر عمل کَز خیر وشر از آدمی سَر میزند...آن عمل مُزدش به زودی پُشت دَر،دَر میزند👌🤌
وقتی اقساط تموم شد سپرده رو پس میدن 

ضامن هم میخوان ؟

ممنون ک جواب دادی 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
اره میشه برداشت ولی میگفت چون بانک انصاره ضامن سپاهی قبول میکنن.حالا بانکای دیگه رو نمیدونم

ممنون 

وقتی اقساط تموم شد سپرده رو پس میدن 

آره اصلا فک کنم میشه پولی رو که گذاشتی رو هم برداری.ولی بازم سوال کن

فک کنم یه دونه بخواد یاهمون پول ضامنته هیچکدوم ازبانکا وام نمیدن فقط این مشارکتی هست

ممنون عزیزم