2789
عنوان

تعیین جنسیت

156 بازدید | 16 پست

سلام خانوما خوبین ببخشید یه سوال داشتم من میخواستم تعیین جنسیت کنم  با ivfولی خیلی دودلم و میترسم هم بخاطر داروهاش ک میگن خیلی عوارض داره هم اینکه میگن بچه های مشکل داری میشن بجه های آی وی افی....میشه راهنماییم کنین 😔😢

مشکل دار که نمیشن اتفاقا بچه های سالمین

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بچه ها مشکل دار نمیشن اما‌مادر باید استراحت بیشتری نسبت به کسی که طبیعی باردار شده داشته باشه

تو استراحتش مشکلی نیس ادم میترسه این همه هزینه کنه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد که پشیمون بشه

تو استراحتش مشکلی نیس ادم میترسه این همه هزینه کنه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد که پشیمون بشه

اتفاقا چون اسپرما از چند لحاظ بررسی میشن از یه سری مشکلاتی که ممکنه پیش بیاد و دلیلش اسپرم و تخمک ناسالمه جلوگیری‌میکنن

هزینش نمیدونی‌چقدره؟ من بچه اولم دختره  بدم نمیاد برای بچه ی بعدیم پسر باشه و هر دوشو داشته باشم

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
اتفاقا چون اسپرما از چند لحاظ بررسی میشن از یه سری مشکلاتی که ممکنه پیش بیاد و دلیلش اسپرم و تخمک نا ...

عزیزم الان خزلی جاها انجام نمیدن دیگ مثل رویان ولی ابن سینا زنگ زدم گفتن۱۶  میلیون

هزینش چقده؟خیلی سختی و درد داره؟

اونطوری که من شنیدم میگن خیلی باید داروهای هورمونی مصرف کنی امپول های دور ناف و ...که کلی عوارض داره ولی دیگ برا بعضیا واقعا راهی جزivfنمیمونه و مجبوره بره