2777
2789
عنوان

مامانای گل ی لحظه

87 بازدید | 8 پست

خانوما بچه‌های شما هم سر خوابیدن اذیتتون میکنن پسر من یازده ماهه است همه چیزش اذیته خیلی زیاد غذا خوردن لباس عوض کردن حموم پوشک خیلی اذیت میکنه حتی ی لحظه با خودش و اسباب بازیاش سرگرم نمیشه همه ای اینا به کنار آخر شب خوابیدنش واقعا دیگه کفری میشم به مرز جنون میرسونتم فک کن دو ساعت ونیم طول میکشه تا بخوابه از جون در میام یعنی بعضی وقتا میخوام یا سر خودمو بکوبم دیوار یا بچه ارو بزنم که خریت محضه

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
پسر منم همینجوره من حتی نمیتونم ۱لیوان اب بخورم وقتی بیداره.الان ۱سالشه

آخه چرا اینجورین شما هم بارداری سختی داشتی من همش میگم شاید دلیلش اونه

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پسرمنم دقیقا یازده ماهشه موقع لباس عوض کردن همیشه گریه میکنه امروز به دکتر گفتم میگفت هروقت اینکارو کرد ادای گریه کردنشو برای خودش دربیارر

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
پسرمنم دقیقا یازده ماهشه موقع لباس عوض کردن همیشه گریه میکنه امروز به دکتر گفتم میگفت هروقت اینکارو ...

واقعا

بله

منم هم بارداری سخت و استراحت مطلق زایمان زود راس و اینکه تو بارداری خیلی با همسرم بحث داشتیم من همش به اینا ربطش میدم

واقعا

اره میگفت همینکارو کن تا گریه نکنه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
اره میگفت همینکارو کن تا گریه نکنه

ممنون شاید موثر باشه لااقل یکیش راحت بشم