2777
2789
عنوان

مستقل زندگی کردن

554 بازدید | 71 پست

من دخترم 21 سالمه و مجردم امروز بابام بهم گفت برو خودت خرجتا در بیار خارجیا مستقل میشن از 18 سالگی تو هنو نون خور منی مگه من قبلا کار میکردم فروشندگی ولی بدنم ضعیف شد و عصبی شدم ب مرور افسرده شدم و کار رو ول کردم واقعا نمیدونم چکار کنم احساس میکنم تو این دنیا هیشکی دوسم نداره احساس میکنم همجا اضافه ام نه ی دوست صمیمی دارم نه عشقمم ک ولم کرد چون نتونسم نیازشو برطرف کنم تازه تو خونواده هم اینطوری ادم حسابم نمیکنن تو دنیا اضافم فقط نمیدونم چرا با خودکشی هم نمیمیرم چ ب مرگ طبیعی ولی خدایی بچه دارین هیچوقت کاری نکنید احساس کنه از سر راه اوردینش

شکست خورده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واگذار کن به خدا و به فکر خودت باش 

از یه جایی باید شرو کنی دیگه 

به بابات بگو وظیفته خرجمو بدی پررو بازی در بیار  ساکت نشین هی غصه بخوری تهدیدتهدیدشون کن 

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
حرفت اصلا درست نیست  

چون دختره میگم اگه پسر بود باید ایشون میرفتن سرکار 

ولی تو نون خور منی مگه درسته ؟ 

پدر تمام مسئولیت فرزند رو به عهده دار هم قانونی هم شرعی تا وقتیکه که فرزند مستقل نشه ازدواج نکنه هم نفقه باید بده 

دوستت دارم ...و این نهایت وابستگیست❤❤
واگذار کن به خدا و به فکر خودت باش  از یه جایی باید شرو کنی دیگه  به بابات بگو وظیفته خر ...

وا چه چیزایی نشون بچه مردم میدید !!!هیچ پدری بد بچشو نمیخواد که خیلی از خانواده ها دوس دارن بچشون تو جامعه بره و گلیم خودشو از آب بکشه پدرش مگه گفته بهت نون نمیدم که اینجوری میگید؟!