2777
2789
عنوان

كودك دو زبانه،

772 بازدید | 67 پست

خانما كيا كودك دو زبانه دارن، يا مدرس كودك دو زبانه هستن سوال داشتم😊

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا که بحث زبان بشه همه میگن نه نباید یاد بدی و فلان و فلان 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

دختر من ۵ سالشه . الفبا انگلیسی رو حفظه . خیلی علاقه داره و بیشتر برنامه کودک زبان اصلی رو نگاه میکن و مدام‌تلفظ میکنه و معنی کلمات رو میپرسه .‌بعد کرونا حتتتتما میزارمش کلاس زبان

خدای من خدای معجزه هاست . 
من تیچر زبان کودکم به کارت میاد؟

عزيزم من بچه هامو دارم با فلش كارت اموزش ميدم فلش كارتا تموم شدن بعد از فلش كارت چيا رو اموزششون بدم؟؟

عضو گروه رز نارنجي ،وزن شروع ٧٢ وزن هدف ٦٠ 🔥🔥🔥🔥  هر چي كه خدا بخواد... خدا كه بدمو نميخواد...
اینجا که بحث زبان بشه همه میگن نه نباید یاد بدی و فلان و فلان 

بله اينجا نظرات متفاوته،

عزيزم من بچه هامو دارم با فلش كارت اموزش ميدم فلش كارتا تموم شدن بعد از فلش كارت چيا رو اموزششون بدم ...

من نمیدونم فلش کارت شما چین ..اول از همه بگین چند سالشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من پسرم تو فرایند دوزبانه شدنه البته هنوز کاملامسلط نشده ولی خب تا اینجاش راضیم!!!!

عزيزم خودت اموزشش ميدي يا كلاس؟

من برا پسرم از چندماهگی سی دی صوتی انگلیسی پخش میکردم

فقط کارتون انگلیسی میزارم

و اصلا هم نمیگم نگاه کن فقط میزارم صداش تو محیط باشه که کلمات به گوشش اشنا بیان 

الانم که دو سالش  رد شده گوشی میدیم دستش تایم های نیم ساعته شایدم کمتر اهنگ یا کارتونهای انگلیسی میبینه

گاهی دقت میکنم باهاسون همخونی میکنه

هنوز زبان مادریشو کامل نکرده و همزمان داره دوتاشو یاد میگیره

مثلا بجای سلام میگه های

و بجز خودم هیچکس متوجه دلیلش نیست😅😅😅

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
دختر من ۵ سالشه . الفبا انگلیسی رو حفظه . خیلی علاقه داره و بیشتر برنامه کودک زبان اصلی رو نگاه میکن ...

ارههه كاش كرونا ريشه كن بشه