2777
2789

خدایا من میدونستم که اگه توی این دنیای کثیف به تو پناه ببرم جام امن امنه مثل یه جزیره سرسبز وسط باتلاق 

خدایا تو بزرگوارترین و مهربونترین و بخشنده ترینی 

بچه ها میخوام چیزی رو بهتون بگم که باتمام وجود لمسش کردم 

با خدا باش و پادشاهی کن

همیشه به خدای بزرگ پناه ببرید و از هیچی نترسید 

اون خودش مشکلاتتونو به بهترین شکل حل میکنه 

فقط ایمان داشته باشید که خدا بزرگوارترینه 

امشب سجده شکر کردم 

خدایا بی نهاااایت ممنونم و تاابد با تمام وجود میپرستمت 

التماس دعا دارم ازت بنده خوب خدا 

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

چی شده بگو😍

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیز تنها خداست آدم از فرش به عرش میرسونه😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

تا ب امروز بااینک نماز نمیخونم و بنده خوبی نبودم اما از ته دلم حدارو دوس دارم تا ب امروز نشده دسمو ول کنه همییییییشه تو بدترین شرایط هوامو داشته خدایا هزاران مرتبه شکرت❤

تا ب امروز بااینک نماز نمیخونم و بنده خوبی نبودم اما از ته دلم حدارو دوس دارم تا ب امروز نشده دسمو و ...

همینکه خدا رو دوس داری یعنی باهاش ارتباط داری پس بنده خیلی خوبی هستی و فطرت خداجو داری احسنت

2790
2778
2791
2779
2792