2777
2789
عنوان

جاری خودشیرین

1131 بازدید | 85 پست

کسی اینجا جاری خودشیرین داره ؟ وای اگ ندارین واقعا خوشبحالتون ببینین جاری ک همش خودشیرینی میکنه واس خانواده شوهر خیلییی غیر قابل تحمله و باعث میشه خانواده شوهر توقعشون بره بالا و اون یکی عروسیشون هم این انتظارا رو داشته باشن درصورتی ک دخترای خودشون اصلا خانواده های شوهراشون و محل نمیدن خلاصه اگ جاری خودشیرین ندارین خوشبحالتون 

من دارم وحشتنااک

چه کارایی میکنه مال تو

مال من کم مونده پاهاشون ماساز بده بماله😛

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مرسیجات

دوستان💝حلالم کنید اگ بدی دیدین حقتون بوداگرم 😊خوبی دیدین محاله دیده باشین اگرم چیزی ندیدین خودتونو ب یک چشم پزشک نشون بدیننن 👀🧚🏻‍♀️باتچکررمرسیجاات😛🏃🏻‍♀️تسبیحم کو؟؟؟😐
اسی من دارم واقعا درکت میکنم

چکار میکنه واسشون کار میکنه

رفتار اونا باهاش چجووره

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

من عاشق مادرشوهر پدرشوهرمم خیلی دوستشون دارم مثل پدرمادرم نیستن ولی ازونا کمتر نیستن برام 

من براشون هرکاری از دستم بیاد میکنم ربطی به خودشیرینی نداره ادم که برا پدر مادرش خودشیرینی نمیکنه انجام وظیفه میکنه و محبت و عشق فقط...

برای خوشبختیم صلوات مهمونم میکنید😍😘