2777
2789

من چندتا تاپیک با این موضوعات دارم خواستی نگاه کن 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دنبالش بودم رفتم گفتم برام بستزن تخت و کمد 😑شد ۸تومن 

چقدر گرون من تهرانم از نمایشگاه پرسیدم تخت و کمد و ویترین گفت میشه 10 تومن 😑 ممبرانم بود جنسش و وکیوم کرده بودن 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

چقدر گرون من تهرانم از نمایشگاه پرسیدم تخت و کمد و ویترین گفت میشه 10 تومن 😑 ممبرانم بود جنسش و وکی ...

اره مال منم ویترین داره 

خیلی از کاراش تعریف میکنن 

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜
اره مال منم ویترین داره  خیلی از کاراش تعریف میکنن

ایشاالله ک به خوبی و خوشی استفاده کنه البته الان همه چیز گرون شده 

اره لامصب نمیشه سمت وسایل بچه رفت ☹

من ک دارم نم نم میخرم ☺️ به گرونی بعدا نخورم نتونتم بخرم 

افرین والا ادم یه ماه زودترم بخره بازم برنده است 🤗

بله ☺️ ولی خب بدونی هست و بخری چیزیش دیگه اس من الان اتاق پر دارم ک نمیدونم باهاشون چیکار کنم 😁 به قول همسرم دیگه خود بچه جا نمیشه اینجا 

بله ☺️ ولی خب بدونی هست و بخری چیزیش دیگه اس من الان اتاق پر دارم ک نمیدونم باهاشون چیکار کنم 😁 به ...

😂😂😂انشالله به سلامتی عزیزم 🤗🤗

من بچم ۸ماهشه هنوز هیچی نخریدم فقط چند دست لباس🤕

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜