kiiaar مدیر استارتر عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 23 عنوان حس ششم 48 بازدید | 5 پست حس ششم واقعیت داره؟اگر آره لطفا یکی بگه کی توی آزمونای امسال به هدفم میرسم؟(۱۴۰۰ کنکور دارم)کی دوباره اراده ام قوی میشه؟و مشاوری که دارم واقعا از ته دلش به فکره پیشرفتمه؟یا به فکر منافعه؟ لطفا برای آرامش و موفقیت خودم و مادرم یه صلوات بفرستید🙏💜💖❤ 1399/04/28 | 22:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kiiaar مدیر استارتر عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 23 چرا کسی نمیییییاد؟ لطفا برای آرامش و موفقیت خودم و مادرم یه صلوات بفرستید🙏💜💖❤
آبنبات_عسلی_۷۶ عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 25735 با عرض معذرت ازهمه فقط جواب اسیو میدم لطفا کسی سوال نپرسهبه هدفت میرسی مشاورت بیشتر فکر منفعته اما بعضی جاها کمکت میکنه فقط بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
kiiaar مدیر استارتر عضویت: 1398/09/07 تعداد پست: 23 با عرض معذرت ازهمه فقط جواب اسیو میدم لطفا کسی سوال نپرسه به هدفت میرسی مشاورت بیشتر فکر منفعته اما ... مرسی عزیزم لطفا برای آرامش و موفقیت خودم و مادرم یه صلوات بفرستید🙏💜💖❤
آبنبات_عسلی_۷۶ عضویت: 1399/04/18 تعداد پست: 25735 مرسی عزیزم خواهش میکنمتوروخدا تاپیکتو ببیند الان میریزن سرم😂😂 بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃