2777
2789
عنوان

ترس از کرونا

152 بازدید | 22 پست

سلام رییس شوهرم ۱۸ روزه علائم داشته یی فرهنگ ماسک هم نمیزده شوهرم ماسک میزنه سر کار و تا جایی که بتونه رعایت میکنه چهارشنبه از همشون تست حلق و بینی گرفتن رییسش مثبت بوده جواب تست شوهرم فردا میاد خیلی حالم بده از صبح نفسم بالا نمیاد هیچی نتونستم بخورم گلاب به روتون بیرون روی پیدا کردم نمیدونم چه کار کنم میشه بهم مشاوره بدید 

خدایا ممنون از محبت و نگاه همیشیگیت ... دخترای گلم رو مث همیشه به خودت میسپارمممم ای مهربان تر از مادر به اونا

نفس کشیدنم واقعا سخت شده هر کاری میکنم ریلکس باشم نمیتونم متاسفانه غذا هم چندان نتونستم بخورم

خدایا ممنون از محبت و نگاه همیشیگیت ... دخترای گلم رو مث همیشه به خودت میسپارمممم ای مهربان تر از مادر به اونا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه جواب تست شوهرم منفی باشه یعنی نداره انشاله؟

انشالله که نگرفته عزیزم بیرون روی هم که الان پیدا کردی به خاطره استرسه

میدونم چکار کنم استرسم کم بشه هر کاری میکنم ناموفقم

عزیز دلم آروم باش سیستم ایمنیتو پایین نیار نگران نباش خیلی احتمالش کمه که مثبت باشه اصلا فکرای ناجور ...

تو رو خدا برامون دعا کنید

استرس نداشته باش انشالله که چیزی نیست 

نفس عمیق بکش و به چیزای منفی فکر نکن و اگه فکرشون اومد سمتت بهشون توجهی نکن خودتو سرگرم کن با چیزای خوب

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

استرس نداشته باش انشالله که چیزی نیست  نفس عمیق بکش و به چیزای منفی فکر نکن و اگه فکرشون اومد ...

انشاله دعا کن برامون لطفا

انشاالله که نگرفته دعاکن اگرم بگیره خفیف باشه

انشاله من بیشتر نگران خودم و بچم هستم

چشم عزیزم خدا بزرگه  گلم پدر منم داره تو ی خونه بودیم ولی خدا رو شکر واسه ما منفیه پس نگران نبا ...

انشاله زدد خوب بشن ممنون