2777
2789
عنوان

خیانت⁦(●__●)⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 30 پست
دقیقا

💗⁦♥️⁩

فرق بین *دوست دارم* و *عاشقتم* اینکه تو وقتی یه گلی رو دوسش داری میچینیش، اما وقتی عاشقشی  بهش آب میدی ⁦⁦⁦(~ ̄³ ̄)~⁩⁩ ... #عاشقتم ⁦⁦(๑˙❥˙๑)⁩
کی وقت میکنی این شکلکارو بذاری

خب دارمش تو کیبورد آماده😅

فرق بین *دوست دارم* و *عاشقتم* اینکه تو وقتی یه گلی رو دوسش داری میچینیش، اما وقتی عاشقشی  بهش آب میدی ⁦⁦⁦(~ ̄³ ̄)~⁩⁩ ... #عاشقتم ⁦⁦(๑˙❥˙๑)⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی سر نخو میگیره بی تقصیره؟

هردو مقصرن به یه اندازه⁦(-_- )ノ⌒┫ ┻ ┣ ┳⁩

خب دارمش تو کیبورد آماده😅

اسم کیبوردت چیه... منم دوست دارم..... 

اون ایموجی متحرکارو نمیدونی از کجا لود کنم؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
😂😂😂

😅⁦♥️⁩

منظور؟

منظورش به شماربط داره چی برداشت کنی⁦O_o⁩

درسته درسته..

اما چرا مردا انقدر خیانت میکنن؟ خب چرا وقتی زن دارب وقتی دختری بهت دلبسته چرا خیانت کاش میفهمیدم

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
خب سر نخ نمیگرفتی الکی خودتونو توجیح نکنید😏

چه ربطی داره آدمی که اهل خیانت باشه اون مقصره نه اونی اومده تو رابطه 

شما وقتی شیر میخاد بهت حمله کنه میذاری بیاد تو بغلت نمیذاری خب فرار می‌کنی یا نمیذاری اصلا اینم همینه همیشه کرم از خود درخته ⁦。◕‿◕。⁩

من یه بار دم اتاق پرو یه مرد کثافط بهم پیشنهاد داد با اینکه زنش داخل بود😏عوضی ۱۶ سالم بود همش

دقیقا حرفم همینه دمت گرم 

آدم خیانت کار خودش میخاد یه بار بخشش مساوی هزاران بار بخشش⁦(◕ᴗ◕✿)⁩

اسم کیبوردت چیه... منم دوست دارم.....  اون ایموجی متحرکارو نمیدونی از کجا لود کنم؟

والا نمی‌دونم عزیزم از اول رو گوشی بوده من سردر نمیارم ازاین چیزا 😅⁦♥️⁩

درسته درسته.. اما چرا مردا انقدر خیانت میکنن؟ خب چرا وقتی زن دارب وقتی دختری بهت دلبسته چرا خیانت ک ...

می‌دونی امروز داشتم دکتر هلاکویی رو می‌دیدم نمیدونم میشناسید یانه اما چیز جالبی داشت 

نمی‌گفت برا آقایون ها اما میگقت کسی که خیانت می‌کنه حفره داره تو زندگیش یعنی کمبود داره که نمی‌دونم ازش یا رابطه زناشویمون اینقدر عمیق نیست که یکی بشیم و فقط همون در حد زن و شوهر چندشب همخوابی میدونیم 

کلا داشت درباره خیانت میگفت 

اما اینم گفت بعضیا واقعا ازبس زیاد خیانت کردن دیگه عادت کردن بهش مثل یه اعتیاد 

می‌دونی امروز داشتم دکتر هلاکویی رو می‌دیدم نمیدونم میشناسید یانه اما چیز جالبی داشت  نمی‌گفت ...

اره میشناسم یه ویدیو هم داش که میگف هیچ کس ارزش نداره ما بگیم اون بره زندگیمون تغیر میکنه رفت که رفت 

خیلی حرفاشونو دوست دارم

دقیقا انگار مثل اعتیاد شده لذت میبرن اما به نظرم بحث عشق هم هست اگر واقعا عاشق باشه خیانت نمیکنه اما مردا خیلی کم عاشق واقعی میشن 

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
اره میشناسم یه ویدیو هم داش که میگف هیچ کس ارزش نداره ما بگیم اون بره زندگیمون تغیر میکنه رفت که رفت ...

اره دقیقا فلسفه بزرگی شده عشق 

یه روز برات پستش میکنم خیلی دربارش تحقیق کردم چرا این قدر کم شده وقتی حتی حیوون هم عشق رو درک می‌کنه و تک همسری داره 

این برمیگرده به خیلی چیزا می‌دونی خیانت به روندی هست که دنیا همینو میخاد یجوری برنامه ریزی شده هست وگرنه یا باید مثل حیوون باشیم چند همسری برامون عیب نباشه یا مثل انسان واقعی و عشق بینمون باشه یه اتفاقاتی این وسط داره میوفته که دست به دست هم داده 

اره دقیقا فلسفه بزرگی شده عشق  یه روز برات پستش میکنم خیلی دربارش تحقیق کردم چرا این قدر کم شد ...

دقیقا حرفات درسته عجیبه واقعا انقدر خیانت به نظرم بی سیاستی و سادگی زیاد خانوما هم نقش داره من خیلی کسایی دیدم که انقدر ساده و بساز بودن و فکر میکردن اگه کم خرج کنن اگه همش فکر شام و ناهار آقا باشن قدرانشونن اما آقایون تو خیابون هزار خانوم رنگارنگو میبینن با زن خودشون که مقایسه میکنن هوسشون گل میکنه یکی از دلایلش البته به نظرم

اره حتما پستش کن برام