2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 34 پست
ببخشید خودتون میخرید عرضه اولیه؟من خودکار زدم ولی برام نخریده تا حالا میدونید علتش چیه؟

من افلاین میزدم دو روز قبل بهم میرسید کارگزاریم اگاه هستش

اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید خودتون میخرید عرضه اولیه؟من خودکار زدم ولی برام نخریده تا حالا میدونید علتش چیه؟

بعضی مواقع کارگذاری ها دچار اختلال میشن زیاد به خرید اتوماتیک توی نرم افزار کارگزاری توجه نکنین خودتون سر ساعتی که اعلام میشه ثبت سفارش بزنین

کد بورسی پدر ومادر خواهر برادرم و شوهرم دست منه من باهاشون کار میکنم

فردا چه سهامی پیشنهاد میدی بخرم 

اگه میشه برا حال دلم و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین ،انشالله همه اتون حاجت روا بشین😍😍😙
عرضه تا کی با نگه داری حدودا چندماه مثلا سیتا .تا کی با نگه داریم 

بستگی داره به اینکه شما با دید بلند مدت بخرین یا کوتاه مدت و به چقدر سود راضی باشین چون بعضیا پول لازم میشن سریع میفروشن همیشه با پولی که لازم ندارین بیایین سهام بخرین واسه بلند مدت عالیه

من افلاین میزدم دو روز قبل بهم میرسید کارگزاریم اگاه هستش

کارگزاری اگاه چند مدته احتمال میدم هک شده اما خودشون اعلام کردن زیر ساختاش دچار اختلال شده و هاستای شرکت به خاطر سوختن محافظاش از کار افتاده

بستگی داره به اینکه شما با دید بلند مدت بخرین یا کوتاه مدت و به چقدر سود راضی باشین چون بعضیا پول لا ...

بلند مدت به دید یسال عرضه اولیع نگه داریم 

فک کنم خرید این سیتا 12:45دقیقه بود 

بعد میخواستم بفروشم برا فروش همون عددا کمرنگ بودن فقط خرید داشت فروش نداشت 

از کجا باید بفهمیم صف فروش باز میتونیم بفروشیم 

کارگزاری اگاه چند مدته احتمال میدم هک شده اما خودشون اعلام کردن زیر ساختاش دچار اختلال شده و هاستای ...

برا من اتفاقی نیوفته چند روز که بود گفتن هستهاش سوخته نمیدونم چی 

ولی عرضه اولیه افلاین میخریدم بهم میرسید

فقط صبح 11 سهم غشهداب خواستم بخرم خرید نزد برام

میشه بگی چقد گذاشتی و چقد سود کردی که ماهم انگیزه بگیریم

پنجاه میلیون روزی دو میلیون 

یکی دیگه از دوستانم پونصد ششصد گذاشته روزی ۱۵میلیون اما اینو بگم گاهی اوقات هم منفی میشه سهم ها همیشه مثبت نیست و شاید بیست تومن ضرر کنین کلا کسایی که پول با حجم زیاد بزارن حتما باید اهل ریسک کردن باشن و با تحلیل و تجربه دیگران پیش برن

من مفیدم،افلاین بلد نیستم چجوریه    

فک کنم گفتن یه تیک داره خودشون افلاین خرید میزنن برات 

بلند مدت به دید یسال عرضه اولیع نگه داریم  فک کنم خرید این سیتا 12:45دقیقه بود  بعد میخو ...

با دید حداقل سه ماهه ، شش ماهه و یکساله

توی قسمت پیام ها ناظر که در قسمت نرم افزار کارگزاری ها میاد زمان خرید و فروش رو میزنن به نظرم اگه اون ۳۰۰تا سهم سیتا رو داری فعلا اصلا دست به فروشش نزن تا پولت حداقل بیست برابر نشده فقط صبر باید داشته باشی حیف نیست این شرکت زیر مجموع شستا هستش یکی از بهترین سهمهای بازاره 

با دید حداقل سه ماهه ، شش ماهه و یکساله توی قسمت پیام ها ناظر که در قسمت نرم افزار کارگزاری ها میاد ...

اره دارمش 

دمتون گرم با راهنمایتون 

من مفیدم،افلاین بلد نیستم چجوریه    

توی نرم افزار ایزی تریدر مفید یه فلش رو به بالا هست اونو بزن مینویسه سایر برو قسمت توافق نامه ها گزینه اخری توافق نامه ارسال سفارش عرضه اولیه رو فعال کن خیلی راحته حتی توی سایت خود کارگزاری مفید هم نحوه فعالسازی اتومات خرید عرضه رو کامل توضیح داده به صورت تصویری