2777
2789
عنوان

خانمای باردار لطفا میاین؟

77 بازدید | 13 پست

من طول دهانه رحمم تو ۱۸هفته و ۶روز که بودم ۲۸/۳۰ هست طبق سونو واژینال.از زایمان زودرس میترسم بااینکه سابقه سقط اینا ندارم.

باید سرکلاژ کنم؟نرمالش چیه؟شما انجام دادین

چرا سونو واژینال رفتی؟

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه طول دهانه رحم بااستراحت زیاد بشه؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
واسه طول سرویکس رحم که اگه فکنم از ۳۰ پایین تر باشه سرکلاژ کنن زایمان زودرس نیاریم 

ینی همه باید برن؟

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
یه سونو رحم تو ماه های پایین باید بشی چون فکنم تا هفته ۱۹ امکان سرکلاژ هست.

درد داره؟

اگ تو ان تی تا انومالی کمشده باشه جوری ک زیر سی باشه میفرستنت واژینال تا دقیقشو بدونن 

اها مرسی عزیزم

یه سونو رحم تو ماه های پایین باید بشی چون فکنم تا هفته ۱۹ امکان سرکلاژ هست.

ببین الان از وقت سرکلاژ گذشته ‌ 

اینا رو ک میگم رعایت کنی خدای نکرده هیچ اتفاقی نمیفته .‌

توالت فقط فرنگی .‌

حموم هفته ی یبار طوری ک بخار حمومو نگیره 

نزدیکی ک کلا تعطیل. 

خووتو بااب خنک بشور 

چیزای طبع گرم نخور

زیاد راه نرو فعالیت نکن 

بیشتر دراز بکش تا بهت فشار نیاد