2777
2789
عنوان

بارداری

333 بازدید | 56 پست

بچه ها این سومین ماه ک واسه بارداری از آمپول و لتروزول استفاده میکنم باید بین 27 تا 29 پریود بشم خیلی استرس دارم ی  ذره امروز زیر دلم درد میکنه. شوهرم میگه اگه این دفعه جواب نگرفتیم بریم IVF کنیم. خیلی استرس دارم.. اونایی ک لتروزول آمپول استفاده کردن بیاین بگین چندمین دفعه باردار شدید 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چیزی نگفت بهمون..من قبلا ی بار ب صورت ناخواسته باردار شدم ولی سقط شد.. حالا که میخام😔😔😔

منم یه خارج از رحم داشتم

بعد اون ده‌تا مرض پیدا کردم

بهم‌دکتر گفته شش ماه اقدام‌کن نشد بیا آی وی اف

منم یه خارج از رحم داشتم بعد اون ده‌تا مرض پیدا کردم بهم‌دکتر گفته شش ماه اقدام‌کن نشد بیا آی وی ا ...

منم انبار کورتاژ شدم.. من نمیخام IVF کنم.. خواهرم مشکل داشت ivf کرد جواب داد بار دوم ولی خیلی سختی کشید

منم انبار کورتاژ شدم.. من نمیخام IVF کنم.. خواهرم مشکل داشت ivf کرد جواب داد بار دوم ولی خیلی سختی ک ...

اره منم واقعا از خدا‌میخوام کارم به ای وی اف نکشه چون هم‌هزینه ش برام سخته وهم رفت وآمد

الان چند ماه اقدام کردین..ان شا الله جواب میگیرین

بعد از سقطم یکساله

دیگه اخرش دکتر گف باید لوله راستت بسته شه فایده نداره نه به درد میخوره نه می ذاره باردار شی

یه سه هفته پیش رفتم بستم وتو عمل مشخص شد لوله چپم هم پیچ خوردگی داره😐😐😐

شما عکس رنگی انداختی؟

بعد از سقطم یکساله دیگه اخرش دکتر گف باید لوله راستت بسته شه فایده نداره نه به درد میخوره نه می ذار ...

آره من همون اول که رفتم دکتر قبل این ک دارویی ب من بده فرستاد عکس رنگی. سالم بود مشکلی نداشت..ولی رحمم دوشاخه

اره منم واقعا از خدا‌میخوام کارم به ای وی اف نکشه چون هم‌هزینه ش برام سخته وهم رفت وآمد

منم اصلا دوست ندارم ولی شوهرم میگه من نمیخام طولانی بشه میخام زود بچه دار شیم