2777
2789

اره خیلی خوبه بخدا😅

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دزدکی همدیگه رو دیدن خیلی حال میده بخدا🤪

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍

بهش علاقه هم داری

چند وقته عقدی؟، من پنج شنبه شب میرم تا جمعه ظهر یا صبح اونجا بیشتر از خونه خودمون خوش میگذره 

ببین یه سوال بپرسم خواهرانه جواب میدی؟

من عاشق کسی شدم که بهش نمیرسم

چون قبلا عقد ناموفق داشته و نفر قبلی فامیلشون هست فامیل دور 

حانوادم تهدیدم کردن اگه میخوای اونو باید قید مارو بزنی    

ببین یه سوال بپرسم خواهرانه جواب میدی؟ من عاشق کسی شدم که بهش نمیرسم چون قبلا عقد ناموفق داشته و ن ...

نه گلم ازدواج نکن چون خانوادت پشتت نباشن کارت تمومه چون ممکنه شوهرت بد در بیاد یا اذیتت کنه واسه همین از طرف خانواده هیچ حمایتی نمیشی قیدشو بزن و اینکه همش میزنن تو سرت که خودت خواستی و.... 

خدایا مارو به حال خودمون واگذار نکن ما با خودمون خیلی بی رحمیم
نه ببین من عاشق اون ادم هستم     بخاطرش دیگه نزاشتن کارمو ادامه بدم که جدایی بیافته راس ...

اگر عاشق کسی دیگ هستی ازدواج نکن!!

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰