2777
2789
عنوان

برای ازدواج

168 بازدید | 17 پست

بچه ها وسایل خونه که برای ازدواج بخواد خریده بشه کدوم قسمت با داماده کدوم با عروس؟

من شنیدم مثلا یخچال و فریزر یا تلوزیون و تخت با داماد هستش اون خورده زیره ها مثلا وسایل آشپزخونه مثل قابلمه و اینا با عروس 

درسته؟

چون میخوام جاهازم و از الان آماده کنم نمیدونم چی بخرم

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤

رسم و توافقات بینِ دو خانواده مهمه

اینجا هر کس یه مدله

نمیتونی نظراتِ اینجا رو لحاظ کنی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی ب محل زندگیتون داره ولی اکثر جاها فقط تلوزیون و فرش و لوستر با داماده

یه دختر ۷۷ ای شاد و پرانرژی و عاشق همسرش ♥️ /آذر ماه ۱۳۹۹ برای اولین بار دیدمت و وارد زندگیم شد و شد همه زندگیم💍💏 ن♥️ح

عزیزم معمولا چهارقلم جنس باداماده یابسته ب خانواده هاست

مثلا فرش یخچال تلوزیون و اجاق گاز 

باقی مانده پای عروس 

ک خیییییلی زیادم هست مخصوصا خورده ریزه پدرادمو درمیاره 

ببین اول وسایل برفی بخر چون هیچ وقت از مد نمیفته و ار روز گردن تر میشه  اما چینی و ارکوپال و ا ...

دوساعته دارم فک میکنم وسایل برفی چیه چرا من نداشتم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بستگی داره ما کل مراسمات هزینش ب عهده داماده همچنین باید خونه هم داشته باشه. از جهازم معمولا کولر بخاری فرش موکت واینا به عهده داماده. البته ب عروس پنکه میدن و فرش حتی ولی مابقی فرش و موکتو باید دوماد بخره. دیه اینکه بعضیا میگن مهریه کمتر جهاز کمتر مهریه کمتر میبندن بعد توافق میکنن داماد یه سری چیزارو بخره مثلن سرویس چوب 

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن..... 
بستگی ب محل زندگیتون داره ولی اکثر جاها فقط تلوزیون و فرش و لوستر با داماده

لوستر 😆

وسایل برقی بالش تشک پتو پلاستیکا و کلا چیزای ریزو بخر 

آها اوکی مرسی

کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤