2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بله ممکنه یکی از عوارضهای شایعی که داره سردرد شدید هست 

خدا خودش کمکمون کنه،،من باردارم خیلی نگرانم کرونا بگیرم،،اگه کرونا بود چی کارش کنم؟؟چه جوری درمانش کنم و بهش رسیدگی کنم؟؟میشه بگی شما چه کارهایی انجام دادی؟؟؟؟

خدا خودش کمکمون کنه،،من باردارم خیلی نگرانم کرونا بگیرم،،اگه کرونا بود چی کارش کنم؟؟چه جوری درمانش ک ...

خدابه دادت برسه ماخانوادگی درگیرشدیم فقط تامیتونیدمایعات دمنوش کوهی اب هویج سوپ خرما

منم شوهرم امروز بدون هیچ دلیلی سر کار سردرد گرفته،الان هم افتاده یه گوشه،،خودمم باردارم،امکان داره ک ...

عزیزم چون الان خیلی زیاد شده واقعا نمیدونم چی بگم اما من الان بعد از ۵ روز سردرد شدیدم شروع شده .

چون شما بارداری اتاقتو از همسرت جدا کن بهشون ماسک بده بزنن که خدایی نکرده اگر هم کرونا بود شما نگیری.

اما اصلاااا استرس نگیر هم برای خودت بده هم بچتون ایشالله چیزی نیست مایعات بخورین 

آخه کاری نمیشه کرد هرچقدر هم بیشتر بترسی سیستم ایمنی ضعیف میشه فقط دارم رعایت میکنم تما سردرد بدی دا ...

اره نباید استرس داشته باشی ... 

دوست من گرفتههه بیچاره بی‌حال افتاده ..‌‌ 

باز شما خدارو شکر حال عمومیت خوبه

با خدا باش و پادشاهی کن... خدایا این بارم چشام به دستای مهربونته ...از تنهایی میترسم خودت بغلم کن ...
مگه دکتربهت مسکن نداده منم ده روزه درگیرم ولی بشدت ضعف دارم مایعات فراوان بخورچندروزه مبتلاشدی؟

من امروز  روز ۵ ام هست که درگیرم

چرا استامینوفن داده ولی اثری نداره روی سردردم نمیدونم چیکار کنم از این سردرد کلافه شدم

اره نباید استرس داشته باشی ...  دوست من گرفتههه بیچاره بی‌حال افتاده ..‌‌  باز شما خدارو ...

آره خدارو شکر دکتر گفت برای من خفیف بوده اما حوصلم سر رفته همش تو اتاقم سردردم خیلی اذیت میکنه 

آره خدارو شکر دکتر گفت برای من خفیف بوده اما حوصلم سر رفته همش تو اتاقم سردردم خیلی اذیت میکنه 

سر خودت و گرم کن عزیزم 

با خدا باش و پادشاهی کن... خدایا این بارم چشام به دستای مهربونته ...از تنهایی میترسم خودت بغلم کن ...