2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم

368 بازدید | 20 پست

سلام دوستان

من از وقتی کرونا اومده هم جایی نرفتم هم کسی نیومده خونه مون، چون یه نوزاد شش ماهه دارم، خیلی نگرانم 

البته گاهی خونه مامانم میرم، چند روز پیش خواهر شوهرم زنگ زده بود به شوهرم که دلم برای بچه تنگ شده و میخوام بیام خونه تون

خلاصه اومد و اتفاق خاصی نیفتاد فقط هی بچه رو میداد به بچه هاش و من میگرفتم. بچه هاش یکی چهارساله و یکی نه سالشه، خودشم وقتی بچه رو بغل کرد، غریبی کرد و گریش گرفت و من دیدم ساکت نمیشه ازش گرفتم

بعد از دوسه روز شوهرم یه روز اومد خونه دیدم ناراحته، بعد از کلی کنکاش فهمیدم خواهرش بهش زنگ زده پشت سر من بدگویی کرده و کلی خودشو به مظلومیت زده و گفته من آرزو و بچه رو خیلی دوست دارم ولی خیلی دلم شکست بچه رو گرفته و کلی حرفای دیگه که من اصلا روحم خبردار نبود که همچین فکرایی کرده

واقعا من نمیخواستم ناراحتش کنم ولی خیلی کار بدی کرده زنگ زده به شوهرم، چند روزه بخاطر اون باهم سردیم و حرفمون شده و ناراحته از من

شما جای من بودین چیکار میکردین؟ 

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره حق داری، باید ناراحتیشو به خودت میگفت

به شوهرت فقط بگو من قصدم ناراحت کردنش نبود بچه آروم نشد گرفتم آرومش کنم، عذرخواهی هم نکن ، بذار خودش به مرور خوب میشه

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️

هیچ کاری نمیتونی بکنی مگه اینکه یه روز اون باشه و شوهرت هم باشه بگو من اون روز بچه گریه میکرد گرفتمش نمیدونستم این همه ناراحت میشی این واکنش طبیعی هستش 

رو در رو حرفت بزن

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

من یه جوریم که روی بچه حساسم

نمیتونم بذارم بچه کوچیک که خودش عقلش نمی‌رسه بچه رو بغل کنه و همش اسباب بازی های خودشون که کثیف بود رو میدادن بهش که میذاشت دهنش، 

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.

عزیزم شما شهامت داری، من اگه بچه رو از بغل خواهرشوهر بگیرم ، تیکه پاره م میکنن. همین چند وقت پیش اومده بود خونه م تازه محل کارش هم توی بازاره ، هرچی گفتم کرونا کرونا، اهمیت نداد هی لبشو میچسبوند به صورت بچه و به بغلش، منم فقط حرص خوردم جرات نداشتم نفس بکشم

سعی کن به همسرت توضیح بدی 

و ناراحتی خواهرش هم برات مهم نباشه 

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
زنگ میزدم خواهر شوهرم میگفتم اشتباه اینجور نبوده حلش میکردم که دیگه شوهرم دفعه بعد حرف خودمو قبول کن ...

خب اون خودش هیچوقت به من زنگ نمیزنه

حتی حامله بودم، الانم به شوهرم زنگ زده

اونوقت من به اون زنگ بزنم

خب اون خودش هیچوقت به من زنگ نمیزنه حتی حامله بودم، الانم به شوهرم زنگ زده اونوقت من به اون زنگ بز ...

اون نفهمه شما که نیستی عزیزم خواهر شوهر همیشه همین برادر و پر میکنه تو بزنگ بگو بفهمه باید به تو بگه

هر دفعه شوهرم میاد خونه میبینم 18  دقیقه، 15 دقیقه، باهاش حرف زده

قبلشم مسیج میزنه خونه ای یا سرکاری

خیلی ناراحتم، چون یه جوری گفته که شوهرم فکر میکنه خواهرش چقدر معصوم و مظلومه و من بدجنس و ظالم