2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟؟من فکر کردم دیگه الان آزمایش بدم منفی باشه دیگه قطعیه جوابش

اره باور کن بچه اولشم بود 

ب شوخی میگفتیم اینقدر دادی تا مثبت شد

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...

من بعد هفت روز بی بی یک هاله کم انداخت آزمایش دادم بتا زیر صد بود به نظرم وقتی بی بی مثبت پررنگ شد برو آز بده

خدای مهربونم شکرت ❤ ازت میخوام هرکسی هر حاجتی داره برآورده بشه❤ آمین ❤
برای چی زود میری آخه؟

آخه مادرشوهرم علائم کرونا داره میخاستم مطمئن بشم بعد برم پیشش.هر چند سر این قضیه باشوهرمم دعوای شدید کردم.اومدم ماسک بزنم برم پیشش .میگه چرا میخا ماسک بزنی؟؟منم گفتم شاید باردار باشم.خیلی شوهرم زبون نفهمه

آخه مادرشوهرم علائم کرونا داره میخاستم مطمئن بشم بعد برم پیشش.هر چند سر این قضیه باشوهرمم دعوای شدید ...

بگو میترسم ناقل باشم مامانت خدایی نکرده مریض بشه 

خدای مهربونم شکرت ❤ ازت میخوام هرکسی هر حاجتی داره برآورده بشه❤ آمین ❤
آخه مادرشوهرم علائم کرونا داره میخاستم مطمئن بشم بعد برم پیشش.هر چند سر این قضیه باشوهرمم دعوای شدید ...

عزیزم. حالا باردار هم نباشی باز سلامتی خودت که مهمه، اون باید آزمایش بده ببینه کرونا داره یا نه.

بزار ۱ام بیبی چک بزن مثبت شد بعد برو آزمایش بده

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

عزیزم. حالا باردار هم نباشی باز سلامتی خودت که مهمه، اون باید آزمایش بده ببینه کرونا داره یا نه. بز ...

خب وقتی یه شوهر نفهم دارم چکار کنم.به خدا خیلی نفهمه