2777
2789
عنوان

حق با منه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 27 پست
دلم یجوری شد اصلا  میگم دندونم درد میکنه امروز نمیتونم بیام گف خوب شروع میکنی ولی خرابش میکنی ...

غصه نخور عزيزم حتما پريروز كه پيشش بودى خيلى بهش مزه داده كه هنوز فكرش تو مسائل خاكبرسرى مونده نتونسته درست دركت كنه

الان كه گفته بيا بريم دكتر برو باهاش

بهتر كه شدى بهش بگو چقدر حرفش زشت بوده و دلت و شكونده

غصه نخور عزيزم حتما پريروز كه پيشش بودى خيلى بهش مزه داده كه هنوز فكرش تو مسائل خاكبرسرى مونده نتونس ...

ن قضیه مسائل خاک بر. سری نیست 

اینو فرستادم براش 

عشقم من دندونم درد میکنه واقعا نمیتونم چیزی بخورم یا بخابم خودشم تب کردم اگه بیام پیشت ممکنه حالم بد بشه اونجا پس باید اول برم دکتر چون دندونم بد درد میکنه در ضمن امروز روز سوم پریودمه من تو این دوران ازت انتظار درک و توجه بیشتری رو دارم پس لطفا وختی چیزی بهت میگم سعی کن درکم کنی و اگه قانع نشدی بگو بیشتر توضیح بدم ولی اینجوری باهام برخورد نکن چون نوع برخوردت مستقیما روی من و رفتارام تاثیر میزاره و باعث میشه روی ارتبطاتمون تاثیر بزاره

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله حق با توئه بگو اگه الان متوجه اين نميشى كه من درد دارم و به فكر خودتى پس حتماً فردا بعد ازدواجم ...

دلم یجودی شد حس میکنم یکی داره دلمو فشار میده تو دستش

صدای خورد شدن اخرین تکه شیشه های قلب شکسته ام را شنیدم ، دیگر نایی برای زندگی نمانده مهربانم...خدایا نجاتم بده 😔
خب میرفتی دیگه😒😒😒پس الان فهمیدم تقصیر خودته

الان بهم پیام داد گف چیزی نشده ک فقط سرکارم 

بعدشم گف از دکتر وخ بگیرم یا ن منم گفتم برای کِی گفت هر وخت گفت باس بریم  و دندونت چیزیش نیست درست میشه و منم اونجوری بودم دو روز دیگه حل میشه 

خب میرفتی دیگه😒😒😒پس الان فهمیدم تقصیر خودته

ظهر گف بریم دکتر حل کنم 

یکم پیش گیر داده بود بیا پیشم