2777
2789
عنوان

ختم آل یاسین💖 حاجت دارا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 5873 بازدید | 578 پست
دوستان من میخوام چله زیارت آل یس بگیرم ولی از اونجا که اگر چهل نفر در حق هم دعا کنن حاجت براورده میش ...

عزیزم ساعت مشخصی خونده میشه؟ 

99/9/9اون خبرکه منتظرشم به من میرسه من مطمئنم میشه شما هم یک صلوات واسه حاجت دلم بفرستین. 😍😍😍😍😍😍

با اجازه استارتر عزیز 

✨برنامه ی گروه ختم قرآن :
💫💫💫

🌷١.شنبه و یکشنبه⬅️ یک ختم کامل قرآن هدیه به امام زمان(عج) و به نیت حوائج شخصی اعضا، شفای بیماران، شادی روح مسافران آسمانی
🌷٢.دوشنبه، سه شنبه ⬅️ جزء خوانی اعضای گروه و هدیه آن به امام زمان(عج)
🌷٣.چهارشنبه و پنجشنبه⬅️یک ختم کامل قرآن به نیت اموات گروه و از طرف اموات هدیه به امام زمان (عج)
🌷۴.جمعه جزءخوانی اعضای گروه و هدیه آن به امام زمان(عج)

به ما بپیوندید

https://chat.whatsapp.com/LqsRVE0hUAL76gxNSnLhyt

دوستان عزیزی که تمایل دارید در ختم قرآن همراهمون باشید بهم درخواست دوستی بدید تا لینک گروه مون در ایتا رو براتون ارسال کنم یا همین جا در نی نی سایت، تاپیکم رو ذخیره داشته و از آخرین پستم دیدن فرموده و جزء مورد نظر تونو انتخاب بفرمائید. ❣️🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمتو بنویسم عزیزم؟

اسم منو بنویس گلم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀