2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم،بتونن برگزار کنن اگه همه مدرسه ها و دانشگاه ها هم حوزه بشه،باز احتمال اینکه تو هر حوزه یه کرونایی ناقل باشه خیلی زیاده،یک نفر کافیه تا کل حوزه رو آلوده کنه،روحانی هم گفت ما تا الان حدود 25 میلیون کرونایی داشتیم که خیلیاشون بی علامتن و احتمالا تا عید سال 1400 35 میلیون دیگه اضافه میشن ما باید مراقب تخت های بیمارستان ها هم باشیم چون آمار دوبرابر میشه،با این بعیده برگزار کنن

فکر نکنم،بتونن برگزار کنن اگه همه مدرسه ها و دانشگاه ها هم حوزه بشه،باز احتمال اینکه تو هر حوزه یه ک ...

بله ولی سازمان سنجش اعلام کرده با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار میکنن

مثل امتحان نهایی و ازمون ورودی نمونه دولتی

میشه یدونه صلوات بفرستین واسه خوشبختیم🙁⁦♥️⁩
بله ولی سازمان سنجش اعلام کرده با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار میکنن مثل امتحان نهایی و ازمون ور ...

چرا نتونستن واسه دکتری برگزار کنن؟؟با اینکه گفتن کارت ورود به جلسه میدیم حتی سایت هم باز شد،اما یهویی انداختن عقب و گفتن شاید تا دو هفته دیگه وضعیت بهتر شد برگزار کردیم

چرا نتونستن واسه دکتری برگزار کنن؟؟با اینکه گفتن کارت ورود به جلسه میدیم حتی سایت هم باز شد،اما یهوی ...

اماده نبودن برای اجرای برنامه هاشون 

منم دلم میخواد تموم شه این وضع و به عنوان ی پشت کنکوری بیزار شدم از زندگی ، ولی خب خیلی میترسم ، اونایی که کنکور دادن میدونن تجمع توی حوضه های امتحانی خیلی خیلی زیاده 

الان چرا آمار مبتلایان زیر 20 سال زیاد شده؟؟مال همون امتحان نهایی ها بود

بله 

من خودم خیلی میخوام تعویق بشه بیشتر بخونم اما اهمیت نمیدن که

اینی هم که گفتم سازمان سنجش تو سایتش گذاشته که با ایمنی برگزار میشه⁦🤦🏻‍♀️⁩در حالی که مدیریت اینا کشکه