2777
2789
عنوان

آهم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 36 پست

من حتي از شنيدنش هم ناراحت شدم

حيف زندگي چندين و چند ساله كه از هم بپاشه

ميگن عرش خدا به لرزه در مياد

ولي چيزي كه ميدونم اينه كه وقتي مضطر بشي يا دلت رو ناحق شكسته باشن حتما خدا جواب دلت رو ميده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیچ دعایی نحوندی من هم بخونم اهم بگیره 

اه اگه به حق باشه و کسی مظلومیت له شه

میگیرع

دیر و زود دارع

ولی عین همونیکه سرت اوردن سرشون میاد

شک نکت

صبر تو 

صبره خداونیست

عمه من روز ازدواج مامانم نزاشته طلا بدن مامانم

بدل دادع

21 سال بعد سر عروسی بچش

به بچش طلای بدل دادن

نه اصلاااا فقط دلم خیلی شکسته بود هنوزم از یادم نمیره ولی چاره نداشتم باید زندگیمو حفظ میکردم کارم ش ...

مادر شوهرت جایی داره بره یا بعد طلاق خراب میشه رو سر پسرش و بدتر گرفتار میشی؟

مادر شوهرت جایی داره بره یا بعد طلاق خراب میشه رو سر پسرش و بدتر گرفتار میشی؟

رفته شهرستان خونه مادرش خودش بازنشسته اس حقوق داره زمینم داره می‌تونه بفروشه خونه بخره

رفته شهرستان خونه مادرش خودش بازنشسته اس حقوق داره زمینم داره می‌تونه بفروشه خونه بخره

اگر نخرید و تو پیری خراب شد رو سرت چی.. بالاخره همیشه که سرپا نیست.. بعضیا یه کم که پا به سن میشن و میوفتن تو رختخواب باید عروس نگهش داره.. از خدا بخواه زندگیشون از هم نپاشه و شاد باشن و تا اخرین لحظه عمرشون سرپا باشن نه به تو کاری داشته باشن نه خراب شن رو سرت..

منم اوایل مادرشوهرمو میسپردم به خدا.. هی مریض میشد بدبختیش برای خودم بود.. از خدا خواستم زندگی به کام دشمنام هم خوش  باشه به من کاری نداشته باشن در عوض ظلمی که دیدم خدا بهم اجر و ثواب بده و بچه خوب و زندگی خوب بهم بده.. دیگه نفرین نمیکنم..

امیدوارم بهت زنگ بزنه و بفهمه اهت اونو گرفته عذرخواهی کنه.

همسر سابقم خیانت کرد من جدا شدم خونواده شوهرم پشتم حرف زدن خیلی دلم شکست همسر سابقم و پدرش هر دو سکته کردن.حال پدرش خیلی بد شد دوبار قفسه سینه اش باز کردن و جراحی قلب

فامیلاش زنگ زدن حلالش کن و...

اگر نخرید و تو پیری خراب شد رو سرت چی.. بالاخره همیشه که سرپا نیست.. بعضیا یه کم که پا به سن میشن و ...

منم هیچ وقت نفرین نکردم کسیو اونروزم انقد دلم شکسته بود از دهنم اومد ولی فکر نمی‌کردم که بشه 

الانم خیلی ناراحتم از پنجشنبه شب راحت نخوابیدم اصلا نمیخوام جدا بشن حالا بقول شما دردسرشون یه طرف ولی ۳۰ سال زندگی که مادرشوهرم جمع کرده به عنوان یه زن وجدانم نمیکشه براش ناراحتم بااینکه اون ناراحت نبود وجلو پسرشو نگرفت نگفت قفل خونتو عوض نکن نگفت برو دنبال زنت یه زنگم نزد بهم حالمو بپرسه در حالی که من هرروز بهش زنگ میزدم حالشو بپرسم

ولی منو شوهرم داریم تلاش میکنیم آشتیشون بدیم