اونایی که هنوز ازدواج نکردن . خواهش میکنم ازتون تو ازدواجتون خیلی دقت کنید. چون هیچ راه برگشتی نداره اگه به مشکل خوردین تو عقد همون موقع تمومش کنید تا عروسی نکردین. از ۱۰ به بالا بزرگ تر از خودتون ازدواج نکنید من اشتباه کردم خیلی ها نصیحتم کردن اما گوش ندادم .خیلی سخته واسه منی که خیلی شاداب بودم در عرض یه سال انقدر افسرده باشم من بعد از هر مهمونی که میرفتم با شوهرم همش دعوا داشتیم . بهم میگفت تو به پسر عمت خیره شدی تو لباس تنگ دوست داری بپوشی که همه بهت خیره شدن بخدا جرات ندارم حتی مهمونی برم . اصلا نمیتونم برم تو راه پله حتی خواهش میکنم تو ازدواجتون دقت کنید بخدا یه دونه دخترم پدر و مادر هامون گناه دارن حرص ما رو بخورن. جرات نمیکنم بگم میخوام وسیله هامو بعد ده سال عوض کنم بهم میگه باید تا آخر عمرت همینا رو داشته باشی . با اینکه سنم کمه ولی سعی کردم وقتی خونس شیفت نیست فضای آرامش و براش فراهم کنم خونه تروتمیز نگه دارم هروز وسایلامو جابه جا میکنم که روحیه بگیره صبح ساعت ۶ صبح زودتر بلند میشم راهیه سر کارش میکنم . بد دهنی بهش نکردم . حتی به خانواده خودش بیشتر از خانواده خودم اهمیت دادم . یک ماه تو عقد من و برد خونش گفت باید حتما بمونی تا روز عروسیمون دوست ندارم بری تو خونه اینه که داداشت رفیقش و میاره خونه ما خونمون سه طبقه باور کنید من اصلا دوستای داداشمو ندیدم .میگه داداشت خیلی به غیرته دوستای داداشم منی طبقه بالا که مال داداشمه اصلا به من کاری ندارن یک ماه خونه مادرشوهرم بودم واسم یه سال گذشت خیلی اذیت شدم مادرشوهرم جلو من که حرص من دربیاره خودش و برای شوهرم لوس میکرد من دستم یه بار سوخت شوهرم اومد برام کرم بزنه مادرشوهرم بدو بدو اومد گفت ببین پسرم دست منم سوخته من بازم میگم تو ازدواجتون دقت کنید
برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که میبینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آنها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی دربارهی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آنها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
هرکی توی زندگیش یه مشکلاتی داره . که نمیتونه خانواده رو درگیرش کنه چون اوناهم گناه دارن . من یه جایی زندگی میکنم که تنهام حتی خواهر شوهرمم بهم سر نمی زنه تا اینکه با این تاپیک آشنا شدم خواهش میکنم کمکم کنید زندگیم خراب نشه دوست ندارم طلاق بگیرم دیشب با شوهرم دعوام شدید داشتم زد گوشیش و با پنکه رو شکوند
انشالله این روزها رو پشت سر بزاری و روزهای خوبت برسه یخورده اول زندگی همه بالا و پایین دارن با صبوری و گذشت همه چی درست میشه انشالله عاقبت بخیر بشی برا منم دعا کن ۳۳ سالمه امسال دیگه یه ازدواج خوب داشته باشم و سفید بخت بشم
انشالله این روزها رو پشت سر بزاری و روزهای خوبت برسه یخورده اول زندگی همه بالا و پایین دارن با صبوری ...
ایشالا . من همیشه دعا میکنیم. ایشالا همه جوونا خوشبخت و عاقبت بخیر بشن . مثل من نشن .من یه دختر بیشتر نیستم تو خانواده اگه خانوادم بفهمن از غصه دق میکنن
ایشالا . من همیشه دعا میکنیم. ایشالا همه جوونا خوشبخت و عاقبت بخیر بشن . مثل من نشن .من یه دخت ...
باید اول زندگی چشم گفت مطمعن باش خیلی تاثیر خوبی رو شوهرت میزاره خیلی محبت کن به همسرت صبر همیشه حواب میده خدا جای حق نشسته اونا ادمن توفرشته باش خانم گلم برات دعا میکنم سفید بخت شی