2777
2789
عنوان

سونو nt دادم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 91 پست
دکتر نگفت دلیلش چی بود

نه فقط گفت شکمت خالیه🙁

دلیل خاصی نداره...

صبح رفتم سونو بعدظهرم رفتم یه دکتر دیگه گفت ده روز دیگه سونو رو تکرار کن...

الان نگاه میکنم افتادم به خونریزی....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر برای چی گفته سونو رو تکرار کنی؟ چیز سنگین بلندکردی؟

نه گفت دستور سقط نمیدیم

باید دوبار سونو بدی که قرص بنویسیم...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

نه فقط گفت شکمت خالیه🙁 دلیل خاصی نداره... صبح رفتم سونو بعدظهرم رفتم یه دکتر دیگه گفت ده روز دیگه ...

ای وای من😭

عزیزم لطفا قوی باش..میدونم خیلی خیلی سخته...آدم چقدر انتظارمیکشه واسه بچه وباچه امیدی😢

ولی ان شاءالله که بارداری بعدی نینیت سالم وسلامت بیاد بغلت...فقط ازخودت مراقبت کن

ای وای من😭 عزیزم لطفا قوی باش..میدونم خیلی خیلی سخته...آدم چقدر انتظارمیکشه واسه بچه وباچه امیدی😢 ...

دارم میمیرم😭😭😭

مرسی عزیزم....خیلی دوسش داشتم...

من به این چیزا اعتقاد ندارم ولی میگم نکنه چشت زدن

میدونم چی میگی

مطمئنم همین بود😭چون اطرافیانمو میشناسم....

گلم سونو رو جای بهتر تکرار کن  اگه قطعی شده که بچه ای نیست پونه پنیرک گزنه رو از عطاری بخر هر ...

عزیزم من اینارو خوردم خونریزیم شروع شده

تا چند روز طول میکشه کامل دفع بشه😥

الان خیلی درد دارم...

عزیزم من اینارو خوردم خونریزیم شروع شده تا چند روز طول میکشه کامل دفع بشه😥 الان خیلی درد دارم...

خدا رو شکر که کارت به کورتاژ نکشید

دفع که طی سه چهار روز به صورت لخته های خونی میاد 

ولی خونریزی و لکه چند هفته طول میکشه

این چند وقتم هرروز چهارشیره و ارده کنجد بخور بزار کمخونیت جبران شه

برای دلدردتم نبات بریز تو ابجوش یا تو چای و دمنوشات اروم میکنه دردو

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
خدا رو شکر که کارت به کورتاژ نکشید دفع که طی سه چهار روز به صورت لخته های خونی میاد  ولی خونر ...

ببین فک کنم دفع شد چون چندتا تیکه مثل جیگر ازم خارج شد🙁ولی یه درد ریز میگیره و ول میکنه...

ببین فک کنم دفع شد چون چندتا تیکه مثل جیگر ازم خارج شد🙁ولی یه درد ریز میگیره و ول میکنه...

گلم طول میکشه باید یه چیز باید سفید رنگ که کیسه حاملگیه دفع شه

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
گلم طول میکشه باید یه چیز باید سفید رنگ که کیسه حاملگیه دفع شه

ببخشید اینقدر سوال میپرسم تا چند روز ادامه داره؟

خیلی درد دارم...