هیاهو79 مدیر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14735 عنوان سونو nt دادم... | مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 91 پست امروز سونو nt دادم این جوابش بودحالا چکار کنم😭دکترم گفت یه ماه پیش سقط شده ولی من خونریزی نداشتم😥 ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨ 1399/04/28 | 14:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elahe_sharghiii عضویت: 1397/11/02 تعداد پست: 4960 ببخشید اینقدر سوال میپرسم تا چند روز ادامه داره؟ خیلی درد دارم... بستگی به چندهفته بودنت داره من سرسقط دومم چون هفته م پایین بود اصلا درد نداشتم در حد پریودی دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
هیاهو79 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14735 بستگی به چندهفته بودنت داره من سرسقط دومم چون هفته م پایین بود اصلا درد نداشتم در حد پریودی من بچه تو هفته ی هفت از بین رفتهدیشب رفتم بیمارستان گفتن دهانه رحم ت بسته است برو خونه خودش دفع میشه'الان من یه درد ریزی دارم دیگه نمیدونم چیزی باقی مونده یا نه... ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨