2777
2789
عنوان

ارتودنسی

90 بازدید | 16 پست

خودم دیروز اردتودنسی هامو بالاخره بعد از دو سال برداشتم واقعا خیلی تجربه عجیبی بود ولی پروسش اوکی بود با اینکه از ارتودنسی خوشم میومد ولی موقعی که برداشتن واسم خیلی دردناک بود رسما داشتم گریه میکردم اگه سوالی دارین بپرسین جواب میدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید هزینش چقدره؟ بعد واقعا خیلیی درد داره؟؟

هزینش با توجه به اقتصاد مملکت افزایش داره قطعا و ثابت نیست دو سال پیش که کردم فکر کنم هفتاد و خوره ای بود الان اونروز که شنیدم صدو هفتاد ایناست

روزای اول درد داره بعد یه هفته عادت میکنی

احساس میکنم وقتی پشت دندان جلو فک بالا را با زبان لمس میکنم یکم میره جلو(درحد میکومتری!)....مثلا یه حالتی انگار دندان توی اسفنج سفت قرار داره و با فشار زبان یکم تکون میخوره و حتی یه صدای تق کوچک فقط خودم متوجه میشم

اما اصلا دندونم لق نیست وقتی با دست امتحان میکنم

نمیدونم طبیعیه یانه تا هفته بعد نمیتونم برم پیش دندانپزشکم

دو سال روی دندونات فشار بوده و وقتی که برداشتن طبیعیه که درد بگیرن

نه عادت میکنی به سیم هاش و فشارش فقط چند روز اول که چکاپ ماهیانه میری حس میشه بعدش حس نمیکنی و عادی میشه

احساس میکنم وقتی پشت دندان جلو فک بالا را با زبان لمس میکنم یکم میره جلو(درحد میکومتری!)....مثلا یه ...

طبیعیه موقع ارتودنسی کلا دندونا حرکت میکنن و جای نگرانی نیست زیاد بهشون دست نزن

طبیعیه موقع ارتودنسی کلا دندونا حرکت میکنن و جای نگرانی نیست زیاد بهشون دست نزن

ممنون ✨

چت جی پی تی هم پرسیدم گفت طبیعیه

من یک ماهه ارتودنسی کردم توی همین مدت خیلی تغییرات داشتن

منم الان دو سال و نیم ارتودنسی دارم یعنی بعد برداشتنش درد داره من الان سه چهار رو پیش رفته بودم برای ...

نه موقع برداشتنمو میگم موقعی که سیم هارو داشت بر میداشت اصلا جونم در اومد فکر میکردم الان دندونامو میشکنه اینقد سفت میکشید اصلا نگم اونروزی که کابوس بود برام البته نترس واسه همه یکی نیست منم فکر میکردم راحت فقط اون لحظه درد داشت بعدش درد نداری فقط حس میکنی دندونات یکم حساس شدن که بعد یکی دو روز خوب میشه

چجوریه دندون و دهنت اذیت نمیشه ؟ غذا میخوری چی چجوریه

نه خیلی عادی بود هر چی هم میتونستم بخورم فقط توی غذا های سفت باید رعایت میکردم که سیم ها نشکنن بعد غذا زیاد غذا میچسبید به سیم ها که باید مواظب میبودی و اینا وگرنه همه چیز عادی بود و عادت میکنی

نه موقع برداشتنمو میگم موقعی که سیم هارو داشت بر میداشت اصلا جونم در اومد فکر میکردم الان دندونامو م ...

من که تو این دو سال و نیم خیلی اذیت شدم خدایی اکثر مواقع دهنم زخمه براکت ها و سیم زخم میکنه سنمم یه خورده بالاست به خاطرهمین حرکت دندونام یه خورده حس میکنم کنده دکتر میگه شاید یه سال دیگه هم طول بکشه کلافه شدم دیگه