2777
2789
عنوان

سونو nt دادم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 91 پست
این همه قران خوندم نذر کردم😭 حقم این نبود😥😭😥😭

من بیشتر از تو 

من معلمم میرفتم مدرسه به بچه های مردم چندبار املا میگفتم کلی بیشتر درس کار میکردم فقط به امید که خدا دامنمو سبز کنه😞اون همه مادرا بابت یادگیری حروف بچه هاشون دعا کردن برام پیاماشونو دارم میگم خدا این همه از خودم گذشتم پس این همه دعای مردم کجا میره

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘
هیچکی نمیدونه چرا خدا نمیخواد یا چرا میخواد باور کن... خیلی برات ناراحت شدم عزیزم🌹🌹🌹 فقط گرمی بخو ...

مرسی عزیزم دعا کن راحت دفع بشه😭

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیشتر از تو  من معلمم میرفتم مدرسه به بچه های مردم چندبار املا میگفتم کلی بیشتر درس کار میک ...

خیلی ناراحتم دلم پیچ میخوره😭😭😭

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

مرسی عزیزم دعا کن راحت دفع بشه😭

حتما عزیزم موفق باشی..

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
وای پس منتظر درد باشم🙁 من ۱۱هفتمه....

نه اونقد بابا 

همین گیاهیا  چون گرمن دردو کمتر میکنن

بعد طنابم بزن اونم باعث میشه زود بیفته

نه اونقد بابا  همین گیاهیا  چون گرمن دردو کمتر میکنن بعد طنابم بزن اونم باعث میشه زود بی ...

خدا منو بکشه😭😭😭

من اگه برم دیگه که نمیزارن برگردم همونجا شیاف میزارن...اون وقت چی کنم

زودتر گرمیجات بخور با نبات یا عسل  اینا دردتو اروم میکنه

قراره سونو تکرار شه

هنوز امید دارم😭😭😭😭

خدا منو بکشه😭😭😭 من اگه برم دیگه که نمیزارن برگردم همونجا شیاف میزارن...اون وقت چی کنم

بابا خودت شیاف دیکنومناک بخر 

داروی سقطو نگیر برا فامیلمون کامل سقط نشد کارش به کورتاژ کشید هرچیزی طبیعیش بهتره 

بابا خودت شیاف دیکنومناک بخر  داروی سقطو نگیر برا فامیلمون کامل سقط نشد کارش به کورتاژ کشید هر ...

رفتم متخصص گفت بعد ظهر بیا برا تکرار سونو البته یه جایی دیگه رفتم....حالا چی کنم یه ربع دیگه میرم دعام کن😭

رفتم متخصص گفت بعد ظهر بیا برا تکرار سونو البته یه جایی دیگه رفتم....حالا چی کنم یه ربع دیگه میرم دع ...

انشالله که خیره و اشتباه کردن

ایه الکرسی بخون ❤❤❤❤

انشالله که خیره و اشتباه کردن ایه الکرسی بخون ❤❤❤❤

مرسی عزیرم

توکل بر خدا😭