2777
2789

۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷

شمارمه برای سفارشات تل یا واتساپ در خدمتم

fateme.f7177 اونایی که اینستا دارن بیان نمونه بفرستم.

کلی کارهای زنونه و مردونه داریم

انگشتر والنگو و سرویس جواهری و.....

هرچیزی بخواین درخدمتم.

برای سفارش و دیدن نمونه های بیشتر بیاین پی وی چون عکس گذاشتن اینجا خیلی سخته(خودتونم میدونین)

ادرس کانال تلگرام👇👇👇👇👇👇

https://t.me/joinchat/AAAAAFhk3SrP9FkWGX9EFw
🔥فروش انواع سرویس های نقره به قیمت عمده.
🔥با ما خاص بودن را تجربه کنید😎
🔥تضمین رنگ و نگین به مدت یک سال پس از فروش.
🔥شما لایق بهترین ها هستید.
🔥ارسال از مشهد به تمام نقاط کشور.

ما تولید کننده ایم پس لطفا مارو حمایت کنین.

حمایت_از_تولید_داخلی#  

این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچ‌عنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺 

@glad_۲۲  

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

عزیزم این نمونه کارتون چنده.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووم تاپیک قبلیت گفتم عکس دستبند خیلیییی ظریف اگه دارید بده ولی جوابمو ندادی😢😢

عزیزم تل یا واتساپ یا اینستا بیاین عکس بدم اینجا واقعا سخته چدین نمونه از دستبند بذارم

من نزدیک به ۱۰۰ مدل یا بیشتر دستبند دارم اینجا نمیشه اونقد عکس بذارم عزیزجان

این کاربری از تاریخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ دست شاباله هست و پست های قبل مربدط ب شخص دیگه ایه.درخواست دوستی ب هیییچ‌عنوان قبول نمیکنم ،اگر با نظر من مخالفی لطفا ریپ نکن🌺 

خوش بحالت من شوهرم ۵ماه بیکاره هزینطرف باردارم میارسم زایمان زودرس داشته باشم ازینطرف دفترچه سلامت ندارم میخوام درست کنم ۴۰۰دارم نیازبه ۳۰۰دارم خواهرای نینی سایتای گلم تروخداهرکی هرچقدر درتوانش هست کمکم کنه ثواب میبره 😞😞🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

گوشواره کشکولی ۸ گرم

عزیزم نمونه بدیم واسمون میتونن بسازن!؟

بله سفارشات قبول میشه

خوش بحالت من شوهرم ۵ماه بیکاره هزینطرف باردارم میارسم زایمان زودرس داشته باشم ازینطرف دفترچه سلامت ن ...

چرا خوشبحالم؟

شوهر من سازندس 

پول و نقره مال خودش نیس

ینی تا الان هیچی نداریم و نداشتیم.

لطفا ظاهر زندگی منو با باطن زندگی حودت قضاوت نکن.

الانم از وقتی کرونا اومده شوهرم بیکاره.

وام و قسط هامون همه عقب افتاده.

خوب نیس این حرفارو بگم اما برای اینکه حسرت نخوری گفتم عزیزدلم

ان شالله مشکلاتت حل بشه

اخه گفتی پیج اینستا نداریم🤨🤨 پیجتو میدی😁

پیج اینستا که توش عکس از جواهرات باشه ندارم

این پیج شخصی خودمه

نیم ست زنجیر سبک

۱۰ گرم