2777
2789
عنوان

جیش بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 34 پست
واقعا، ؟ بمیرم برات خودم وسواس دارم ب نجس  و پاکی خیلیییئییی عذاب آوره  چی بگم گلم ، خو ...

شوهرم تو رابطه اصلا رعایت نمیکنه حالا یکم بهتر شده اما من بازم حرص میخورم از رفتار خودم بدم میاد اخه عذاب میبینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما رفتارت درسته  دیگران باید اصلاح کنن

به نظرم که اونا راحت ترن. این وسط فقط من ناراحتم. ترجیح میدادم مثل اونا باشم. شوهرم که وقتی رابطه داریم رعایت نمیکنه دستشو میخواد بعدش به همه جا بزنه مدام باید یاداوری کنم. البته مقصر نیست مامانش یادش نداده

اگا غیرمستقیم گفتم اما فایده نداره. اگه بگم مادرشوهرم بدش میاد. همین دیشب نرفتم کمک دخترش ظرف بشورم ...

من همسایشونم...تازه عقد کرده بودیم.هنوز روم نمیشد زیاد کار کنم.در حد یه ظرف شستن و جارو کردت..ولی اونا انتظار داشتن برم لباسا و فرشاشونوهم بشورم...ما لریم نون میپزه مادرشوهرم..لرای کهگلویه میدونن نون پختن ما چقد سخته..هروقت میپخت از اول تاآخرش کمکش میکردم...یه روز مادرم رفت بهشون سر بزنه..خواهرشوهرم درومد به مامانم گف دخترت کار نمیکنه...گفتم بزار ...اگه من دیگه دست به سیاه سفید زدم....همسایه دیوار به دیواریم..میرم خونشون عین مهمون میشینم و پا میشم...دست به هیچی نمییزنم...ایقد احترامم بیشتر شده...اصلا برام مهم نیست ..ا هرچی بدشون میاد هم سرشونو بزنن تو دیوار...

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
اگا غیرمستقیم گفتم اما فایده نداره. اگه بگم مادرشوهرم بدش میاد. همین دیشب نرفتم کمک دخترش ظرف بشورم ...

استارتر جان وقتی بچه پاهاش نجسه ولی خشک شده شما هم بدنت و لباست خشکه اشکال نداره بغلش کنی شما نجس نمیشی ولی وقتی بچه بدنش خیس باشه یا شما اون وقت نجاست سرایت میکنه