2777
2789
عنوان

جیش بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 34 پست
کمتر برو خونشون

نمیشه. فکر میکنن خودمو میگیرم. همین دیشب بچه دخارش جیش کرد پاش خیس بود همه جا راه میرفت اصلا عین خیالشون نبود. بعدشم توقع دارن بچه رو بغل کنی. اخه من نماز میخونم حساسم چیکار کنم فقط حرص میخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای داد خیلی بده اینطوری  من زنداداشم اینطوریه تازه میدمد خونه ما بچش رو پوشک نمیبست از عمد

یعنی خونشون که میرم نمیدونم پامو کجا بذارم. همه جا پر مو سگه. حرف هم که بزنم بدشون میاد. به شوهرم هم میگم اصلا درک نمیکنه. گناه من چیه که باید فقط حرص بخورم

اگه بگم قبول نمیکنن. فکر میکنن من حساسم اما من حساسیتم الکی نیست

شوخی شوخی 

یا اگه برات سخت نیس و میتونی وقتی بچه شون خودشو نجس کرد بلند شو جلوشون دختره رو اب کشی کن بگو نجس شده و بهشون با اعمالت بفهمون 

منم یکی از اقوام اهل نجس و پاکی نیس 

دخترش ادرار کرد و بادستماس خشکش کرد و بیخیالش شد 

من پاشدم بردمش تو دستشویی گفتم ابش بکشید ونجسه 

خودشون متوجه شدن و مراعات کردن

نمیشه. فکر میکنن خودمو میگیرم. همین دیشب بچه دخارش جیش کرد پاش خیس بود همه جا راه میرفت اصلا عین خیا ...

چی بگم والا...بهش بگو بچه رو بشور پاهاش میسوزه باجیش له میشه..ببین گوش میده یانه...

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
ای واااااای چ موقعیت سختی داری گلم خب اینجوری خونه ی خودت هم نجس میشه ک با این اوصاف

چکار کنم. مجبورم به روی خودم نیارم. من خودم بچه کوچیک دارم اما کارهایی که اینا میکنن نکردم.‌من از روز اول به بچم عادت دادم جیش خودسو بشوره اگه شلوارش خیس شد منو صدا بزنه

چی بگم والا...بهش بگو بچه رو بشور پاهاش میسوزه باجیش له میشه..ببین گوش میده یانه...

اگا

غیرمستقیم گفتم اما فایده نداره. اگه بگم مادرشوهرم بدش میاد. همین دیشب نرفتم کمک دخترش ظرف بشورم به همه گفت بباین چایی بخورین اما اسم منو نیاورد