2777
2789
عنوان

جیش بچه

1021 بازدید | 34 پست

من خیلی رو نجس بودن و نبودن حساسم.‌پسرم وقتی جیش میکنه سریع میشورمش و لباسش اگه جیشی باشه عوض میکنم اما خونه مادرشوهرم اینجور نیستن بچه دخترش که جیش میکنه اصلا نمیشورنش فقط لباسش عوص میکنن همه جا جیش میکنه. منم حساسم فقط حرص میخورما. اصلا براشون مهم نیست. خوب وقتی بچه تو خودش جیش میکنه باید پاهاشو شست اگه بهش لباس یا دست خیس بخوره همه جا دوباره نجس میشه. نمیدونم چکار کنم. اصلا بدم میاد بچش رو بغل کنم. چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحمل.

😂😂😂😂😂

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

تو خونشون سگ دارن همه جا پر از مو سگ شده. خوب ادم میخواد بره یه موقع پاش خیسه. میخواد نماز بخونه. چیکار کنم. حرف هم نمیتونم بزنم. شوهرم هم مثل اونا هست فقط عصبی میشم

کمتر برو خونشون

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
تو خونشون سگ دارن همه جا پر از مو سگ شده. خوب ادم میخواد بره یه موقع پاش خیسه. میخواد نماز بخونه. چی ...

احسنت ب شما ک اهل رعایتین 

اگه میتونی نرم باهاشون صحبت کنید خیلی خوبه 

چون نجاست باعث نحسی و مشکلات تو زندگی میشه

ای داد خیلی بده اینطوری 

من زنداداشم اینطوریه تازه میدمد خونه ما بچش رو پوشک نمیبست از عمد

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹