2777
2789
@لوبیا۹۹ لوبیا جان اندروفرتی ار کجا تهیه کنم واسه محکم کاری میخوام بگیرم امازون نداره یکم گوگل ...

لوبیا99#  

به توکل نام اعظمت بسم الله الرحمن الرحیم...خدااااااااایا شکرت ممنونتم... ممنونتم... الهی شکر خدای مهربوووونم... میدونستم ک نا امیدم نمیکنی... ازت میخوام تا آخرش همراهم باشی و تنهام نزاری...😘 خدای مهربوووونم قربونت برم ک اینقدر مهربووووونی... ممنونم ازت ک لطفتوووو در حقم تمام کردی... خداااا جونم کمکم کن تا بتونم هدیه ای🥰 ک بهمون عطا کردی رو با جون و دل ازش نگه دااااری کنم... خدا جونم بازم میگم ممنونتم🙏❤️😍🥰 خدااااای عزیزمممممم،خدااااای مهربوووونم سرنوشت بچمونو👨‍⚕️👨‍🎓👨‍🏫👨‍⚖️👨‍💼👨‍💻👨‍🎨👨‍✈️👨‍🚀👮‍♂️🤴🤵👼 ب بهترین و قشنگترین نحو ممکن رقم بزن... بازم تشکر نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم😘🤩😍🥰 ماشالله لا حول ولا قوة الا بالله علی العظیم... 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@لوبیا۹۹ لوبیا جان اندروفرتی ار کجا تهیه کنم واسه محکم کاری میخوام بگیرم امازون نداره یکم گوگل ...

برا چي خوبه ؟ و به منم بدين لينكش رو لطفاً 

خدايا حواست به من باشه، من تمام دل خوشيم بزرگىِ توست 🙏
برا چي خوبه ؟ و به منم بدين لينكش رو لطفاً  

@نگاری25 

من نخریدم

ولی نگاه کردم شاید اینجا بتونی سفارش بدی 

https://www.google.com/amp/s/www.mifarma.co.uk/androferti-60-sobres?amp=1

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
آخر صفحه قبل نوشتم

لوبیا صدات کردم متوجه نشدی؟؟ 

جواب آز همسرم رو گذاشتم. 

به توکل نام اعظمت بسم الله الرحمن الرحیم...خدااااااااایا شکرت ممنونتم... ممنونتم... الهی شکر خدای مهربوووونم... میدونستم ک نا امیدم نمیکنی... ازت میخوام تا آخرش همراهم باشی و تنهام نزاری...😘 خدای مهربوووونم قربونت برم ک اینقدر مهربووووونی... ممنونم ازت ک لطفتوووو در حقم تمام کردی... خداااا جونم کمکم کن تا بتونم هدیه ای🥰 ک بهمون عطا کردی رو با جون و دل ازش نگه دااااری کنم... خدا جونم بازم میگم ممنونتم🙏❤️😍🥰 خدااااای عزیزمممممم،خدااااای مهربوووونم سرنوشت بچمونو👨‍⚕️👨‍🎓👨‍🏫👨‍⚖️👨‍💼👨‍💻👨‍🎨👨‍✈️👨‍🚀👮‍♂️🤴🤵👼 ب بهترین و قشنگترین نحو ممکن رقم بزن... بازم تشکر نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم😘🤩😍🥰 ماشالله لا حول ولا قوة الا بالله علی العظیم... 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم... 
امیرعلی99# لوبیا99# وبقیه دوستان لطفا کمک کنید.  این آزمایش اول. واینم آ ...

@لوبیا٩9 

ممنون نگرانم ازمنم زیاد مثبت بمونه!!!! ممنون از راهنمایی و دعای خیرت  انشالله دامن خودتم به ز ...

انشاالله برنامه هات به خوبی پیش بره و بهترینها برات اتفاق بیوفته  

مرسی از دعای زیبات

انشاالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه  

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
ببین 7 عدد. هر عددش تقریبا ی ذره بزرگ تر از بند انگشته. احتمالا شکسته شده.  بنظرم پیشنهاد امیر ...

مرسی گلم بابت راهنماییت

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
لوبیا صدات کردم متوجه نشدی؟؟  جواب آز همسرم رو گذاشتم.

گلم متاسفانه به دلیل کمبود وقت به همه سوالات نمیتونم جواب بدم. چند صفحه پیش هم توضیح دادم. فقط اون وقت کمی که دارم رو میزارم برای کسانی که ماه اقدامشونه. 

خیلی از دوستان شرمنده هستم. ولی دیگه مرخصی ام تموم شده و سر کار میرم و با بچه و خنه واقعا وقت نمیکنم. امیدوارم بقیه دوستان تو تاپیک فعال باشن که سوال کسی بی جواب نمونه 🌹

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹

@امیرعلی99  ترشح غلیظ تخم مرغی دارم ۹سیکلمم کیت زدم با ادرار کمرنگ رقیق هاله کمرنگ انداخت هاله اش رو مقایسه کردم با ماه قبل مث روزایی ک خیلی فاصله دارم ب تخمک گذاری ولی ادرارم خیلی رقیق بود چ کنم؟

@lilikhanoom  

@جنگلم جنگلم#  

به توکل نام اعظمت 😍😍😍😍😍😍�                                              آنچه دلم خواست نهان میشود...   هرچه خدا خواست همان میشود...😊

سلام خدمت خانم های گلم 

توجه                  توجه

میخوام بهتون شخصی رو معرفی کنم که بجان بچم قسم که بعد از خدا مدیون این اقا و زحمتاشون هستم ، بعد از ۹ سال پیش هر دکتری رفتم برای معالجه نتونستم باردار بشم شماره این اقا رو که دعا نویس قدیمی هستش و کارش فقط و فقط با قرآن پیدا کردم و تونستم بعد از خدا و اهل بیت به سبب این اقا و کلام خدا باردار بشم و الان بچه دختر دارم ، این اقا هزینه بالا نمیگیره و کارش واقعا درسته به شما خانم ها پیشنهاد میکنم هرکسی مشکل بارداری داره سقط داره یا هر چیزی حتما به سید یاسر ابوطفل 09013135960 زنگ بزنه سه تا کار برام انجام داد کارش عالیه

شنبه تا پنج شنبه از ساعت ۹ صبح الی ۱۲ صبح جواب میده اگرم تلفنش مشغول بود خودش باهاتون تماس میگیره 

غیر از مسئله بارداری برای محبت بین زن و شوهر 

دفع زنا و فساد 

زبون بند قوی 

رزق و روزی و گشایش کار و رفع گرفتاری 

پیدا کردن افراد یا اشیا گمشده 

ابطال سحر 

رسیدن به معشوق و محبوب 

درخواست دختر یا پسر شدن جنین

درمان بیماریهای پوستی

درمان مشکل مردان 

بخت گشایی

دفع موریانه و حیوانات

تقویت حافظه و هوش 

مشکل گریه کودک عصبی بودن  و نخوردن غذا

از شیر گرفتن کودک ترسیدن کودک 

خرید و فروش خانه و غیره 

دفع بلا و چشم زخم

محبوبیت و احترام بین مردم

@امیرعلی99    ترشح غلیظ تخم مرغی دارم ۹سیکلمم کیت زدم با ادرار کمرنگ رقیق هاله کمرنگ اند ...

ببین ادرار رقیق اصلا درست نشون نمیده. شما فردا با ادرار دوم کیت بزن و تو فاصله ادرار اول و دوم مایعات اصلا نخور تا ادرارت کاملا غلیظ باشه. اون جواب درسته. بعد عکس کیتتو بفرست...

من سپردم به خدا،هرچه خودش میخواهد... 💚